tisdag, januari 27, 2009

Härlig dag med syster och systerdotter.


Idag fick vi allt skynda på i morse för vi skulle vara i Helsingborg vid 10-tiden och möta upp min syster och hennes lilla tös M på 1½ månad. Jag blev visad en några roliga småbutiker med allt för baby. Både jag och min syster hittade såklart lite roligt, jag köpte lite kläder på rea i storlek passar ganska länge och sedan blev det en dopgåva till lilla systerdottern också, typ ett briotåg med vagnar och i varje vagn stod en bokstav som sedermera bildade tösabitens namn:) Kan skriva det här för min syster, mamman, vet vad det blir:)
Vi tog en jättegod fika på Expresso House (stavas det så?) och båda barnen fick en slurk på sina mammor där vi satt nersjunkna i varin skinnfåtölj:) myyys! Tack C och M för en härlig dag, det gör vi om tycker vi:)

När jag kom hem sov Milo en timma och jag tog hand om tradera auktioner jag haft ute, jag blev minsann 1750 kr rikare på de kläder jag lagt ut, kul. Packat och klart med vinnarmail utskickat, skönt.

1 kommentar:

A-K sa...

Shopping piggar ju alltid upp :) Kul att du fick så bra betalt för Traderaauktionerna! Vilken dag som helst ska jag ta mig i kragen och lägga ut lite av allt det jag har som är urvuxet.

Kram