onsdag, januari 28, 2009

Milo

Milo testar sin badstol men han är fortfarande för ostabil, vi gömmer den någon vecka till.


Blommor till mamma:) Sex stycken gerbera fick jag av min dotter idag. Jag och Milo var och hälsade på henne där hon praktiserar i en blomsteraffär och dom höll på att bygga upp en gravsmyckning med bl a dessa blommor och jag sa till dem att dom var ovanliga med den sotiga kanten dom hade. Men butikinnehavaren var osäker på om det var ett fel hos blomman eller ej för hon hade aldrig sett detta fenomen. När Linettes slutade för dagen kom hon hem med en bukett till sin mamma, då blir man rörd:)


I lokaltidningen vi fick idag stod det om namnet Milo. Lite roligt att läsa:-)
Just nu sitter vi och ser den nya danska serien Sommer på TV1, den kan säkert bli sebar. Danskarna brukar ju göra mycket bra serier.
Jag kom inte iväg för att prova några jeans men imorgon är Linette ledig så då kör vi iväg. Vi ska också hitta födelsedagspresent till min mamma som fyller 65 på lördag och Tilda som ska döpas den 7 feb. Lucas fyller 23 år på lördag men honom har vi fixat till..och det skriver jag INTE här;)

2 kommentarer:

A-K sa...

Synd att jag missade dig på msn... Filippa vaknade så jag sprang ner för att amma och få på henne pyjamasen, sen fastnade jag i soffan. Men vi "ses" väl en annan dag :)
Vilken gullig dotter du har som kom med blommor! Jag tycker att det är underbart att få blommor, min syster som bor i Göteborg, var här och fikade idag och jag fick en fin bukett med tulpaner.

Kul att vi har "samma" haklapp :)

Stackars hästen och stackars er men tanke på vad ni ska gå igenom på måndag. Tänker bara på hur ledsen Felicia blev i höstas då hennes älskade hamster dog. Den är begravd ute i trädgården och varje kväll går vi ut och tänder en ljuslykta.
Felicia älskar att rida, och det hade ju varit perfekt om hon väntade med festandet ;)

En sådan badstol får vi nog ta och köpa till Filippa, jag tycker att bebisbadkaret börjar bli för litet för henne så det är nog dags att bada i det stora badkaret.
På tal om tv-serier...Vet du vilken som är min absoluta favoritserie??? (den är dansk!) Nicolaj och Julie :) Jag har tom köpt den på DVD på danska utan svensk text! Har sett den flera gånger på tv, den är bara SÅ underbar. Har du sett den? Det är nog dags att se om den snart!
Det var många bemärkelsedagar ni ska fira det närmaste!

Hoppas att du hittar några snygga jeans imorgon!

Kramar

CiliaH sa...

Hej syster! Nu har jag skaffat googlekonto så jag kan lämna kommentarer till dig!

Tack för dina värmande ord i bloggen.

Håller absolut med om att detta får göras om. Vi borde passa på att träffas lite oftare nu när båda går hemma.

Söt Milo är i sin badstol :) Riktig goding!