lördag, januari 17, 2009

Toscakaka.....inte bra!

K min kära fd arbetskollega...nu har du förstört min vecka med nyttigt leverne! :-). En förklaring kanske? K och hennes familj skulle komma på eftermiddagsfika idag och igår hörde jag en som pratade om Toscakaka på TV och blev sugen på att baka en. Det gjorde jag och den blev jättegod! Problemet är att K inte kunde komma idag för hennes son hade fått feber, stackars lille B. Vad händer då? JO JAG ÅT 4 SKIVOR !!! Hur bra är det på en skala? Nu sitter jag här med dåligt samvete och tycker att det var totalt onödigt, fast den var god:) Ähhh ny dag, nya tag, eller hur?
Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag heller, varit ute på en promenad hela familjen, badat med Milo, lagat middag och lite annat smått och gott.

Försökte fotografera Milo ikväll och jag säjer bara att det är tur man har digitalkamera annars hade jag varit totalt ruinerad! Jag tog 72 foto och det var inte många som var bra. Jag måste ta och lära mej mer om denna systemdigital-figuren. Vet att man kan ta superfina bilder men jag har ju inte tålamod att lära mej. Kanske skulle köpa någon sådan digitalkamera tidning. någon av er som vet någon bra sådan?

Fick ett foto på Milos fötter som var skapligt klar och fin men inställningen jag hade gjort koncentrerade sej på närmsta föremål som då blev klart och resten suddigt...duktig idiot kallar jag då mejsjälv!
På tal om babyfötter, Milo håller alltid på med sina fötter, ibland tror vi han har apblod i sej för han kniper och knådar med fötterna alltid. Tidigt på morgonen har vi börjat amma i sängen och då ligger han och knådar min "deg"mage med sin fuktiga små fötter, inte så skönt jag jag berätta!

P.S ett erkännande, jag beställde Ubang påslakanet från DK också..crazy me! D.S

2 kommentarer:

A-K sa...

Gokväll... eller gonatt :) (kl är 01.12 och jag borde sova!)
Åhhh... Toscakaka som är så gott! Jag förstår att du åt 4 skivor, men du har rätt "imorgon är en annan dag!". Fuktiga små bebisfötter på degmagen... hmmm... det känner jag igen. Filippas fötter är dessutom nästan alltid kalla...brrrr!

Fanns påslakandet på sidan du länkade till? Måste genast kolla indet!


Kramar

A-K sa...

Jag antar att du beställde det gröna påslakanet ;) Det var jättefint!

NU är det läggdags! attinatti