fredag, januari 16, 2009

Fredagar är mysiga:)

Är detta en av Björnligans medlemmar?
Idag har vi njutit av att bara finnas till. Milo har varit så go och kelig. Han har börjat krypa ihop hos oss och vill gosa och rätt som det är vänder han upp ansiktet och ger oss världens smile, då smälter mammahjärtat! Som jag älskar min lille påg!

Som ni vet så har jag "gnällt" lite om rubbad nattsömn men nu tre kvällar på rad så sover Milo lugnt. Natten som gick somnade han när han ammades 19.30 och sov till 05.50! Då hade jag läckt ner en stor del av sängen och var så full av mat. Jag har fått amma Milo många gånger idag för jag har haft mjölkstockningstendens(och nej jag har inte frusit om tuttarna;-). Ikväll somnade Milo åter kl 19.30 och sover fortfarande(21.50)

Nu ikväll fick jag lagad mat igen av maken:) vet inte vad han är ute efter, hihi. Han tvättade även golven efter att jag hade dammsugit, dock fick jag höra en ramsa svordomar på danska för han råkade välta ut skurvattnet på trägolvet, inte bra. Fick ta badlakan för att få upp vattnet snabbt. Jag skriver inte om vad svordomarna innehöll men ni som känner min käre make vet säkert vad som kom över hans läppar;-D


3 kommentarer:

A-K sa...

Vad gullig Milo är i sin randiga dress! Så skönt att bara njuta och ha det bra :)
Härligt att nattsömnen fungerar bra igen men jag håller tummarna för att du inte får någon mjölkstockning utan det bara håller sig till tendenser! För FY vad jobbigt det var och vad onte det gjorde.

Filippas dress i dagens inlägg är inte köpt i London utan på Lindex :)

Trevlig helg!

Kramar

M sa...

Visst är han gullig i det randiga men det är det sämsta plagg vi har i garderoben:) Tröjan kasar upp heeela tiden och byxorna blir inte uppe på magen utan lägger sej under magen, inte ofta vi har det på honom om jag ska vara ärlig. Mjölkstockningen känns bättre idag men jag gav Milo mat 2 inatt också för att lindra det.
Kul att Lindex har så roliga kläder till flickor, till pojkar har dom inte haft lika fint men jag såg att det var lite mer färg till våren. Nu i vinter har dom mest haft brunt.
Trevlig helg till er med! Kram

WWmor sa...

hihi.. jätte söt är lille Björnligemedlemmen där han ligger och smajlar upp sig.. !!

Skönt att höra att han och du får sova nattetid igen.. !

Mjölkstockning fick jag aldrig.. men har ju hört hemskheter... tur att de känns bättre idag..

stor kram...