onsdag, januari 07, 2009

En tand till!

Här går det undan med att få tänder, nr 2 sprack igenom idag, i underkäken sidan om nr 1. Jag tror nästan att det är därför lille herrn har varit orolig och inte kunnat slappna av när han stoppats i säng, har också märkt att han har jämrat sej vid vissa amningstillfällen och det gör han aldrig annars.
Ikväll somnade han i alla fall på studs och det kändes så skönt, säkerligen för honom och definitivt för mej.
När han har varit orrolig på dagen så har sjalen varit till stor hjälp! I middags somnade han i den och då pallade vi upp oss i soffan och sov middag ihop, visserligen bara en halvtimma (väcktes av att pappa kom hem) men det kändes ändå lagom. Det är så mysigt att ha honom snusande tätt intill.

Vi har varit och hälsat på föräldrakooperativet Lövet idag och samtidigt lämnat in en platsansökan för Milo. Eftersom dom kör med kösystem och syskon har förtur så gäller det att vara ute i tid. Trots att vi är ute i god tid finns det risk för att han inte kommer in där direkt för dom hade kö och visste ingen som skulle sluta. Men vi får se hur det går annars för vi söka i någon av de andra småbyarna här omkring, finns ett par till bra dagis.

1 kommentar:

A-K sa...

En tand till??? Jösses vad det går undan!
Filippa har inte fått någon tand ännu, Felicia var 9 månader och Anton var 6 månader när deras första tänder kom.
Jag håller tummarna för att ni får en plats på föräldrakooperativet!

Kramar