torsdag, januari 15, 2009

Sorglig dag:´(





Vår underbara häst Garon har varit på återbesök hos veterinären med sitt dåliga ben men tyvärr så ser det illa ut. Hon menade att han aldrig kommer bli bra och kan inte ridas. Låta en aktiv hopphäst gå och dra i en hage är inget liv för honom. Tyvärr kommer han få somna in snart, vet inte när än. Jag kommer inte klara av att vara med när han ska somna in, är alldeles för blödig.
Tänk vilken vändning ett hästliv kan ta. Vi trodde vi hade en riktigt fin häst som skulle säljas och så visar det sej att han är jättedålig i sitt ben. Vi har haft honom i snart 2½ år och han har inte visat något förrän för en månad sedan.
Vi har inte gjort många knop idag, var och handlade blöjor på Lidl för att testa dem, har hört att dom ska vara ok och det verkade dom vara. Men jag tror nog jag gillar Pampers bäst hittills.
Var inom Lindex för att hämta ut en Libero box och på vägen ut hittade jag två koftor till mejsjälv på rean, ta två betala för en! Jättefina koftor, en vintervit och en brunmelerad.



1 kommentar:

A-K sa...

Trist med hästen :(
Jag gillar också Pampers bäst! Håller på och testar Huggies nu, men jag tycker inte om lukten på dem. Kul att hitta tröjor på rea till sig själv. Vad var det i Liberoboxen? Jag tänkte hämta ut vår imorgon!
Nu ska jag få min lilla "skrikis" att sova.Filippa har börjat med ett öronbedövande skrikljud...

Nattinatti