torsdag, januari 29, 2009

Blev så rädd i morse!

Anledningen till att jag blev så rädd var att jag trillade in i vårt soffbord med Milo i famnen. Jag missade att Timmie låg mellan bordet och soffan och när jag reste mej upp så trampade jag på honom och tappade balansen och föll framåt mot bordet. Jag var så säker på att Milo slog i ryggen men som tur var det benet. Han har fått ett blåmärke över ena vaden. Jag vågade inte gå och lägga honom som tanken var när jag reste mej för tänk om han slagit sej mer. Han blev så ledsen och jag med:( Själv är jag blå på magen. Det tog ganska lång tid innan jag kunde släppa detta för jag blev riktigt rädd.

Senare på dagen körde jag och Linette och handlade. Jag fick hittat mej ett par Lewis jeans 501.or, mörka med naturliga slitningar, snygga.
Vi tittade också en en Pop skaljacka till Milo, den gröna då:) Dom hade en mellanblå på rean men jag tycker inte om färgen. Den gröna kostar bara så förbenat mycket 695:-. Velar lite om jag ska eller inte. Är också osäker på om jag ska ta storlek 68 eller 74, dom är ju stora i storleken, vad tror ni, har ni haft Pop skaljackor till era barn? Tittade lite på tradera också och där ligger en vettig på ca 350:-. Såg en röd som var fin och en brun....men dom är ju inte just den nya härliga gröna färgen:) Måste man ha windstoppern till? Tycker dom känns så stumma. Mer råd tack:)

Nu är jag trött på affärer och imorgon ska jag bara vara hemma, städa, njuta och leka med Milo och bör nog sova middag ihop med honom för jag är känner mej lite seg idag och det är nog dags för en slappedag.

2 kommentarer:

A-K sa...

Gokväll!

Kul att du hittade ett par snygga jeans! POPs skaljackor är både snygga och praktiska. Jag tycker absolut att du ska köpa en ny grön till honom, andrahandsvärdet på tradera är ju ganska högt. Jag har haft dessa jackor till Anton och Felicia i massor av år (sörjer att de inte längre kan ha POPs kläder) och har alltid varit jättenöjd med dem. Och sålt dem på Tradera när de varit urvuxna och alltid fått tillbaka minst hälften av vad jag gett. Windstopperjackorna är bra, barnen har även haft dessa men sällan ihop med jackorna utan på våren som fleecetröjor. Tror att de kan vara lite knöliga och stela till små barn.
Ja det är sant att de är stora i storlekarna, men han kanske inte ska använda den förän om någon/några månader.

VA???? är du trött på affärer??? ;) Hahaha... jag förstår, ibland är det skönt att bara vara hemma och slappa!

Kramar

WWmor sa...

Ajajajaj.. hur känns det i kroppen idag då? Många gånger kommer värken och muskelslitningsskadorna några dagar efter själva händelsen.. Tur att det ändå gick så bra.. !

Jag har inte haft någon skaljacka själv, men har flera vänninor som har till sina små.. jag tycker de klagar på att de är lite små i storleken.. är barnet lite "mulligt" är det trångt i ärmsluten och att kunna knäppa jackan.. och då med ingenting under liksom... ! Skulle jag vara dig.. skulle jag testa iallafall i butik först.. innan du köper på tradera ..!

kram