torsdag, januari 22, 2009

Lurad i fördärvet igen!

Påslakansetet Elefantgungan som vändes upp och ner vid gungning.
Stolen


Vi har haft en trevlig dag med min väninna och hennes Svante som är i en månad yngre än Milo. Vi möttes upp i Helsingborg på Babyproffsen kl 10 i förmiddags. Detta var dock fördärvet! för sidan om ligger en liten butik som jag alltid tittat in i men som inte passat min plånbok, dom har lyxiga barnsaker men dyra. Nu hade dom 70% på allt för den skulle upphöra:) då slog jag till och gick över deras tröskel:) Jag köpte en fin limegrön stol till Milo, samma modell som finns till vuxna, ni vet en sådan med hög rygg och är helt klädd i skinn, mjuka att sitta i. Sedan köpte jag en dyr "gunghäst" historia i något slags hårt skumgummimaterial, ett danskt märke, den kostade 1000 kr men 70% på det så fick Milo en sådan av mamma:) Ska fotografera den imorgon, orkar inte idag. Sedan fick vi ett Gunilla Axén påslakanset i oliv/vitt(moln) som jag ska ha på golvet till Milo. Jag fick också köpt 8 stålhyllor, lite trendiga i ljusgrå lackad, typ bokstödshyllor. Dessa var det en dam som frågade om dom var till salu och då sa dom att hon kunde få dem för 25:-/st. Hon babblade lite och vände sej mot en väninna och pratade en bra stund så jag frågade om jag fick köpa hyllorna och det fick jag, tog alla. Detta såg tanten och hon kom farande och sa att dom skulle hon ha! Men expediten sa att hon aldrig sagt att hon skulle ha dem, bara frågade pris. Hon blev så sur och ville att jag skulle dela med mej så hon fick 4 st men jag sa bara tyvärr, jag har köpt alla och behöver dem......Tant Grön blev en bitch;-D bevaka dina intressen tanten tänkte jag:)

Sedan blev det lite smått och gott till bara. Efter detta orkade jag ju inte ens titta inne på babyproffsen! fast jag är sur på dem än sedan det med bilstolen så dom skulle ändå inte ha mina pengar. Vi körde vidare till Ikea för A skulle ha lite saker där, jag hittade inget. Vi åt en kycklingtortilla och bebbarna fick sin mat.
A var på shoppinghumör och hon ville till babyland också som ligger vid Ikea så vi gick dit också. Hon köpte en åkpåse och jag en haklapp i nylonmaterial och en matskål till för det behövde vi.

När vi kom hem var båda jag och Milo trötta, han somnade men jag packade in sakerna och sedan kom Jörgen och han hade varit och hämtat mitt paket med tyger från Stof & Stil...jippii, jättefina tyger så nu ska jag snart börja sy och svära. Och vet ni vad, måste berätta en rolig sak....oj vad jag babblar på idag(är glad) Jo jag köpte en bok på Tradera om att sy barnkläder för 55 kr tror jag det var och sedan ritade jag av det jag ville ha i den och lade ut den på tradera igen. Det är et tpar dagar kvar på auktionen och jag har bud på 230 kr redan!!!! helt sjukt, för en bok från 1984. Fast det måste vara några som gillar att sy retrokläder. Kul för mej i alla fall.

Nästa roliga sak, den som gör mej glad. Jag har kommit 1 hekto under en vikt som jag haft i ungefär 2 år och det är stort för mej! och med tanke på hur mycket kakor jag ätit en tid nu så fattar jag ingenting?

Nästa sak, inte lika rolig....pirayan attackerade idag igen, han bara hugger till innan jag hinner reagera och idag värker det...hoppas han släpper detta snart. Jag hann inte ens säja ifrån till honom som du W tipsade mej om, ska vara mer observant framöver.
Over and out for today...har nog ändå skrivit så mycket att ni inte orkade läsa allt;-D

3 kommentarer:

A-K sa...

Halloj! Vilket långt och roligt inlägg! (Jag orkade läsa allt!)
Åhhh... vad jag önskar att jag hade varit med dig i den exklusiva barnbutiken och fyndat till 70% rea!
Jag ser verkligen fram emot att se foto på allt du shoppat :)
Hahaha... jag riktigt ser framför mig hur bitchen Tant Grön kämpar för sin stålhyllor!
Kul med boken på Tradera!!! Smart av dig att rita av mönstrena du ville ha och lägga ut den igen och sälja den för mer än vad du gav också! Visst ger det en kick när man lyckas med det!

HEJA vad duktig du är med vikten!!!! Jättebra att gå under en vikt som du legat länge på!

Men Pirajan Milo måste var aktsam om mammas tuttar, hälsa honom det!

Du har rätt... det finns alldeles för fina saker att köpa till bebisar och nog får vi stå vårt kast vad det gäller märkeskläder framöver...

Jo Tant rosa blev ju såklart inte glad över att jag handlade andra färger ;)... men lite måste jag ju väga upp i garderoben. Jag stod och strök häromdagen och sorterade kläder och blev full i skratt då jag tittade på högen med bodysar och insåg att 90% av dem är rosa! Bra att Tant Grön väger upp!
Testade en ny gröt idag som Filippa slukade (hon gillar helt klart gröt på burk!) Semper (6 mån) Ätklar risgröt.

Nattinatti och Kram

A-K sa...

Hej!

Jättefina saker!!!! (och gröna ;))
Hoppas att ni får en UNDERBAR helg!

Kramar

WWmor sa...

You are a shoppoholic!!!!
Men vilka fina saker sen, så det är ok..! hihi.. gillade allt!! Gunghästen skulle jag vilja ha till W.. såg väldigt kul ut!

Måste också skratta åt morrande tant Grön som håller i sina 8 hyllor!! ;-D

Grattis till viktminskningen.. lyllos där.. jag får väl skylla mig själv att jag helt står still då jag precis har smällt i mig nävar av jordnötter.. suck.. trött jag blir på mig själv..

Men vilken liten buse den där pirayan är.. AJABAJA Milo!!!!!*rynkar pannan och spänner ögonen lite.. *

Massa kramar och önskan om en härlig helg.. !!