fredag, januari 23, 2009

Barnpassning för första gången.

Milo har blivit passad för första gången. Vi fuskade lite så det var storasyster som passade honom. Hon skulle passa honom i två timmar för jag skulle och klippa mej. Löjlig mamma kände jag mej som när man ska förklara att du kan ge honom gröt nu när jag kör och sedan kanske han blir trött om 1 timma...och glöm inte byta blöja på honom:) ...-Ja ja mamma, kör du nu och är det något så ringer jag. Allt gick bra förutom när han var jättetrött och nog längtade lite efter sin mamma för då blev han riktigt ledsen en stund, men det gick över snabbt och när jag kom hem fick han en tuttis och somnade som en gris på 5 röda sekunder. Jag blev i alla fall klippt och ganska mycket åkte av men jag har samma typ av frisyr ändå.

Idag fick vi besök av min goa syster H och vad tror ni hon hade med sej? Jo en väldigt långbent urgullig mus till Milo, när hon hade sett den i en butik så sa hon, där står Milo på den:) inte bokstavligt utan tankemässigt. Om jag viskar nu så skäller ni inte på mej....hon hade två semlor med sej.....och goa var dom!

Det var riktigt mysigt att få sitta och snacka världsproblem och annat med henne, har saknat det. Vi har haft lite mycket på var sitt håll och försummat oss själva. Skärpning:)

Milo har börjat med riktig finmotorik och pillar verkligen på småsaker, helt plötsligt så behöver sakerna inte in i munnen direkt. Han studerar och använder båda händernas fingrar, härligt att sitta och titta på honom.

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken duktig storasyster Milo har och vad bra att ha så stora barn att de kan vara barnvakt!Skönt att kunna sticka iväg och få lite egentid.

Kram

WWmor sa...

vad skönt att få rymma hemmifrån lite.. duktig storasyster som vill hjälpa till..

Vill också fixa håret lite.. nu känner jag mig hemskt tråkig, med risiga toppar och utväxt som är askgrå.. suck.. får vänta dryga veckan på min tid.. men den kommer!!!

kram igen..