fredag, januari 09, 2009

Goa unge!


Nyhet, köra bil:) Både med och utan mat i munnen:)
HJÄLP! Musen rörde på svansen när jag bet i den!

Nu är en helt tokigt rolig period i Milos ålder, han kommer på nya tok hela tiden och utvecklas i rasande takt. Det är ju inte konstigt om nattsömnen är lite orolig. Två nätter på rad har han gnytt vid 2-tiden så han har fått mat och sedan somnat om till 6, mat igen och sovit vidare till runt 8, helt ok men det är klart bättre att få sova lite fler timmar i följd. Men jag ska inte klaga och gör väl inte det egentligen, det är nog mest för att berätta hur vi har det hos oss och sedan är det ju intressant att läsa om ett par år eller den dag han själv är vuxen och får barn.

Nu vaknade Milo efter en timma på örat så nu ska vi göra vid oss och köra till Sandra och Tilda(barnbarnet) Ska ta kameran med idag för den har jag glömt de sista gångerna.

Uppdatering:

Kameran kom med och här kommer en bild på lilla sötnosen:)


2 kommentarer:

WWmor sa...

brumm brumm.. tänk vad det är kul.. !! Vilken underbart rolig bild på M när han biter musen i svansen.. !!

Nää, du.. inte ska du klaga inte på era nätter.. Tycker dem verkar helt ok, och det är inte alla som får sova till åtta inte.. !!(kom ihåg det när han sen vaknar klockan halv sex)*hihi*

Ha en underbar dag.. Här i stockholm har vi klarblå himmel med ca -4grader.. Perfekt!!! Just nu sover Wiktor på baksidan, och jag och william (som är ledig fredagar) spelar Wiiiiii, MarioKart!!

kram sålänge...

A-K sa...

Hejhej!
Kul att vara saknad :) Jag har saknat er också! Det var jättekul att läsa ikapp igår.
Uppdatering om London kommer. Sista kvällen åkte jag på mjölkstockning och fick 40 graders feber så därför har jag inte orkat blogga. Skulle till viktväktarna idag men inatt kom febern tillbaka så det fick ställas in. (Vägde mig hemma istället... -1,6 kg, inte illa för att ha varit på semester!) Men peppar,peppar... nu verkar febern ha gett med sig!
Jag ska lägga till dig på Msn också!

Ha en bra lördag!

Kramar
Tant Rosa