lördag, januari 10, 2009

Bebisvovve



Linette och B har köpt en bebisvovve, en liten Jack Russel flicka. Hon ska heta ChiChi eller TchiTchi, ska uttalas som den andra stavningen men jag vet egentligen inte hur dom ska stava hennes namn.
Idag har vi mest varit hemma förutom en liten sväng jag och Milo tog till mataffären. Var också inom på apoteket och köpte salva till en lite röd snoppe och en tandborste till dom två små bissingarna. Polarn och Pyret dök visst upp på vägen men jag hittade inget roligt mer än 4 par strumpor. Var på väg att köpa en pyjamas också men var duktig och talade om för mejsjälv att vi behöver inga fler pyjamasar!

Blev bjuden på god middag av maken ikväll och det hör inte till vanligheterna:) Marinerad ryggbiff med hasselbackspotatis, Jensens böfhus bearnaissås, grönsaker och örtbaguett. Glass och kaffe till kvällsfikat. Så var det med den dieten:) Igår hade maken köpt wienerbrödssemla men det var inte riktigt min stil, blev lite smått äcklad av den, föredrar vanliga hederliga semlor utan för mycket grädde.

Idag gjorde jag slag i saken och beställde hem velour/jersey/mudd tyger så jag kan börja sy lite till Milo, ska bli roligt. Har också investerat i en bok med barnklädessömnad. Kom aldrig iväg till biblioteket som jag hade planerat, men ska göra det en dag för det kan ju finnas fler att titta i och se om man hittar någon favorit som man sedan köper.

1 kommentar:

WWmor sa...

Guuuuuud sååååå sööööööt!!! Vilken liten puppy!!! Skulle vilja ha hund igen jag också.. Hade hund mellan ålder1-26år ..

Lyllos som får middagen serverad.. även om det inte är ofta.. Här hemma kommer jag inte ens ihåg när sambon gjorde hela middagen..

Håller med om semlor.. jag tycker att de är för stora jag. Vid en aff-fika jag hade, beställde jag hälften så stora semlor.. och de blev verkligen perfekta!! Precis lagom mycket... Blir nog att jag gör det iår igen..

Duktiga du... då ska jag bänka mig framför datorn och kika på dina egengjorda kläder.. *spännande*

kram