söndag, december 28, 2008

Somnade halv åtta

Ikväll var Milo redan trött vid 19-tiden så jag fick amma honom och stoppa honom i säng. Undras när jag får gå upp i natt då, för att inte tala om i morgon bitti..mindre kul men är man trött så är man. Tror han blir slö av att bada ihop med mej i över en halvtimma, men han tycker att det är roligt.

Han täpptes till i näsan under natten som gick med och fick hostattacker så vi har sovit sisådär, känns att det drar i mina ögon nu ikväll.

Vi fick besök av min mammas väninna idag och Milo fick en fin liten mjukbok och ett par svarta joggingbyxor och en skjorta.

Gick igenom lite i Milos garderob och det finns en hel del att sälja. Kom på att vi har en P.oP overall som jag inte ens provat, det är en riktig overall med både vantar, mössa, tossor och halsduk. Har även en windfleece som också är för liten nu. Frågan är om det är smart att sälja dem nu, tror inte man får betalt för dem nu och funderar på att vänta lägga ut dem till september nästa år. Hade ju en lila IdaT fleeceoverall i strl 62 men den passade lilla barnbarnet så den fick hon.

Vi har också tittat ut en ny bilstol till Milo, en Akta Cosmic Comfort, som nog snart står högst på inköpslistan, dyr figur men verkar vara bra. Det är ju en hel djungel!

2 kommentarer:

A-K sa...

Hej!
Hoppas att Milo sover bra inatt trots att han la sig tidigt!

Jodå, 62 passar fortfarande men när jag köper nytt köper jag i str 68.
Ja, det var rolig shopping idag.... kändes skönt att komma iväg en stund för sig själv också.
Jag köpte en barbapappapyjamas till Filippa på Åhléns när vi var i Örebro.
Tänk att det är så roligt att handla kläder till de små ;)

Imorgon ska jag skjutsa Felicia till en kompis i Göteborg. Då ska jag sticka iväg och kolla på Storken om de har kvar den gröna Urban Jungle-vagnen.

Kramar A-K och Filippa

P.s Jag håller med dig om att det är jättekul att få kommentarer på bloggen! D.s

WWmor sa...

Hallå..!!
Hur länge sov han nu då i morse..??

Usch, visst är det jobbigt med alla dessa kläder.. Hela blivande Wiktors rum är fullt av kartonger med urväxta kläder jag ska sälja, samt nästa storlek till Wiktor som han får ärva efter brorsan sin.. Kläder, kläder, och åter kläder..!!

Jag köpte en pop overall på tradera i okt, och är så dum så jag bara köper en 74. Provade den nu igen igår, och den sitter som ett korvskinn. Det går ju inte när vi nu ska upp till fjällen efter nyår.. så nu blev jag "tvungen" att köpa en ny på Pop!!! Blev storlek 80 då den var väldigt stoor i storleken.. jättefin!!

Var säljer du dina kläder?

kram kram