måndag, december 29, 2008

Smakispremiär!

Vi hade ju bestämt oss för att vänta med smakisar till Milo var 6 månader men nu har vi smygstartat. Jag har märkt att Milo vaknar tidigare på natten och misstänker att han behöver något mer mättande i magen. Det tar ju lite tid att komma upp i en portion så vi startar så försiktigt. Milo har ätit en tesked hemmagjord morotspuré och han verkade gilla det. han såg iofs ut som ett ufo till att börja med men ville ha mer och greppade efter skeden. Han klöktes inte och spottade heller inte ut det igen, duktig kille. Mamma och pappa blev så stolta så!(krävs iofs inte så mycket;-)

Vi kom aldrig iväg för att titta på bilstol idag men ska köra en sväng imorgon förmiddag. Två modeller har vi hittat på nätet men det återstår att se hur dom är i verkligheten, Akta Cosmic Comfort och Mobi Maxi Cosi. Det är också dags att inhandla nya tvättlappar och dom vi gillar bäst finns bara på babyproffsen, det är gula skummgummi som är mjuka. Tycker de flesta är sträva med dessa är kanonbra och bra pris, 3-pack (300 st) för 49 kr. Ska också passa på att köpa en sitt"stol" till badkaret.
Uppföljning av föregående nattsömn. Milo sov till 0200 utan att vakna och jag behövde bara ge honom nappen ett par gånger sedan sov han vidare till 05.10!! och då ska jag tala om för er att mina bröst skulle kunna mättat ett helt kompani med bebisar, fyy vad dom var proppade med mad, inte så behagligt. Milo åt med god aptit och blev så mätt att han fyllde blöjan och eftersom vi fick byta rent så vaknade lille herrn till ordentligt och låg och pladdrade och petade sin mamma i båda ögon och näsa i ca en timma innan han somnade om:) vi vaknade vid 8.30. Kan ju tillägga att Jörgen gick och lade sej i ett annat rum för han snarkar så grymt periodvis och vi behövde verkligen sova. Både jag och Milo störs av snarkningarna, speciellt jag! En vackar natt tjongar jag väl till honom ordentligt;-D

2 kommentarer:

WWmor sa...

Haha, inte skoj med fyllda boobs!! Ajajaj!!!
Hmm, så unge herrn höll sig och mor sin vaken en stund alltså där mitt i kolsvarta natta?! Inte så kul det heller förstår jag.. Men så fick du dig en härlig sovmorgon sen.. inte illa..! Jag kan bara drömma om att få en sådan morgon!!

Jag kastade ut min sambo ur sovrummet för ca 10 månader sen, och jag har inte kallat tillbaka honom.. nix.. han får sova i tonåringarnas rum helt enkelt.. och det beror inte på snarkningar kan jag säga..
När Wiktor flyttar in i sitt rum, när jag väl har sålt alla kläderna och fixat till det lite, DÅ kanske jag ropar på honom.. hihi..
Han ligger annars där bredvid i sängen, med ÖRONPROPPAR, och suckar om han blir väckt.. för han bara måste ha 8 timmars sömn minsann.. *ler* Hrmpff, nåja.. därför är han utkastad.. du förstår va??? KARLAR!!!!

Lycka till med bilstol.. it´s a djungle out there...

kramis

WWmor sa...

Sorry..jag glömde ju.. vad roligt och skönt att han gillade purén.

Jag började ganska tidigt med just gröt inför kvällen, som skulle mätta lite mer.. *tips*

Men gör inte som mig.. jag har ju en 5åring som äter som en myra å man får tjata å tjata om mat hela tiden.. jag blev så till mig när lillebror gapade så stort, så jag matade, å matade å matade.. hmm? men ALLT kom upp sen på natten.. Typiskt!! *ler nu, men inte då*

kram igen.. å du.. trodde nog att ditt smeknamn redan vara "tant grön"....