tisdag, december 02, 2008

Mössor, mössor:)

Idag fick vi paket från Ester och Konrad, det var Milos mössa, vantar och tossor. Det var verkligen fint på honom och kommer passa kanon till den gröna overallen.

J hade varit och hämtat Milos nya vagn idag och den är absolut som ny, jättefin, här på bilden testar han den lite snabbt. Fast det känns konstigt att köra en trehjuling när man är van vid fyrhjuling. Nu ska vi boa in den med åkpåse och liten leksak så den blir lite mysig. Kom på att jag inte kan ha min skötväska till den, passar inte alls in, blå/vit med pepitarutiga detaljer. Kanske ett julklappstips att få en One Three Hill skötväska som passar till:) hoho maken, ser du?! ;-D



Sedan har jag testat min symaskin. Jag köpte en halsduk som hörde till Milos overall men den var ganska lång och jag kom på att jag kunde kapa den och pussa ihop en mössa i tunnare variant som han kan ha när det är varmare ute...som nu då, ca 8-10 grader. Det var inte helt lätt tyg att sy i för det var väldigt stretchigt. Halsduken fick en trä-in-ficka som jag gillar bättre än att knyta halduk på en liten knodd utan hals:)
I övrigt så har jag och Milo varit och köpt 8 julklappar idag, det gick som på räls och jag är nöjd med mina påhitt. Vi skulle mött upp en väninna och hennes bebis men dom hade blivit sjuka så vi körde själv. Imorgon ska vi hälsa på lilla barnbarnet Tilda som snart blir en månad......tiden springer iväg! igen:)

Inga kommentarer: