måndag, december 01, 2008

Här sover vi mindre bra just nu.

Milo bökar fortfarande runt i natt timmarna. Han drömmer och vaknar till lättare och då är han ju såklart hungrig. På kvällarna är han också svårare att lägga och det resulterar i övertrötthet och då blir man ju såklart ledsen. I fredagskväll fick jag sjala honom till sömns, mycket bra uppfinning den där sjalen:)

Igår gick det bättre och han sov många timmar i sträck men jag är nog slut efter nästan en hel veckas störd sömn för jag har huvudvärk och är seg som sirap idag. Tur att vi har julpyntat klart i helgen. Fick ju köpa nya julgardiner för jag mitt pucko tvättade dem jag hade på fel sätt och förstörde trycket som var på dem, det vara jutesäcksväv med tryckta stora pepparkaksfigurer. Milo och jag körde och köpte nya röda panelgardiner med vita korsstygns hjärtan på, dom blev fina dom med. Igår var vi på IKEA och skulle ha nya lysrörsarmaturer och kontakter till köket. Den vi hade var så ful till inredningen och det blev nya snygga i aluminium istället. Det hoppade visst ner en mörkröd trasmatta i vagnen också, passade ju såå bra till gardinerna.
Vi var också inom på Babyland igen och tittade på sulkyn men blev tveksamma.....nu funderar vi på att köpa en bättre begagnad Urban Jungle som vi har hittat på blocket, den är använd med sittdelen i 1½ vecka och chassit är nytt sedan 1½ månad tillbaka pga av ett garantifel. Det medföljer en One Three Hill åkpåse i mossgrönt som också bara är använd i 1½ vecka samt bumperbar(bygel). Där fanns en liggdel med också men den har jag förhandlat bort så den säljer dom separat själv. Med andra ord en i princip ny vagn inköpt på Babyland i somras. Vi får hosta upp med 5000 kr men det kan det nog vara värt. Förhoppningsvis får jag in lite för min andra när den ska säljas. "Nu är den köpt och hämtas imorgon"
Igår blev vi bjudna på plankstek med oxfilé av B, Li´s(dottern) pojkvän. Dom jobbade båda och eftersom B har egen Pizzeria så kunde dom inte äta med oss utan vi fick klar levererad middag:) Tack B+Li!

Nu ska jag nog inte soffläge ihop med en panodil till Milo vaknar. Är det fler som har huvudvärk säj? ser så ut på Milo..hihi
Fyller på med mer om vår dag nu ikväll:) Efter vi sovit middag vaknade vi båda på gott humör och tog oss en långpromenad till dagiset som finns i byn. Vi skulle hämta en blankett att fylla för att ställa oss i kö till nästa år. Detta dagiset vill vi ha Milo på: http://www.lovet.org/
När vi kom hem tog vi ytterligare en runda med hunden för han kunde inte följa med på dagis:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Jättefin vagn och till ett jättebra pris! Och färgen förstår jag att du gillar ;)
Redan dags att tänka på dagis... (Jag jobbar ju redan och behöver därför inte ta ut så många dagar från FK och tänker nog jobba hemmifrån så länge det går) Så dagistankar har vi inte behövt tänka ännu. Dagiset du länkade till verkar ju perfekt!

M sa...

Hihi ...nu låter du som min man:) med färgen, han säjer att jag är gröntokig! Fick hem vagnen idag och den är absolut som ny. Milo ska först börja i oktober eller nov 2009 men det gäller att vara ute i tid:)och detta dagiset är mycket omtyckt och ligger helt underbart i en lövskog men härlig personal. Hoppas bara vi kan få plats där.