torsdag, december 25, 2008

Julafton 2008

Vi fick en härlig julafton:) Vi började morgonen med att ta fixa lite inför julfirandet. Vi var egentligen ganska trötta, nog mest jag för Milo har åkt på en ny förkylning och denna är lite tuffare. Jag fick köra och utöka hemapoteket. Milo hade det jobbigt på natten och han och jag fick sitta upp och sova i soffan under ett par timmar. Vi försökte ändå med näsdroppar och näsfridan samt palla upp sängen. Sova middag blev det inget av med för vår del men Milo sussade gott under några pass. På förmiddagen kom Linette och hennes pojkvän B och åt julfrukost med färska bullar och gott pålägg och grädd och hallonsylts musslor till "efterrätt". Vi fick en jättefin julgrupp av B och Milo fick en liten nalle.

Vid 4 tiden kom gästerna och vi åt julmaten och därefter julklappsutdelning. Alla fick fina paket och var nöjda och glada. Milo var trött men ändå vid gott mod och hjälpte till att öppna sina paket, eller rättare sagt äta dem:)

Vid 23.30 stupade vi i säng! Helt färdiga, Milo hade sovit sedan vid nio tiden som tur var. han vaknade vid halv två och var helt täppt i näsan så återigen fick vi hålla på ett par timmar med honom innan han somnade om helt. Han hade också feber och det är första gången i hans lilla liv han haft det. Tror ni att jag är trött idag? mmmm. Jag ska sova middag för annars trillar jag nog ihop om vi får en sömnlös natt till.

På tal om att Jörgen och Milo MÅSTE ha ett Wii:) Det fick dom. Jag hade redan köpt ett och hade det gömt hos Linette och B och sedan skrev vi, från Linette till Milo och så fixade jag så Jörgen fick öppna just dom paketen och han blev lite lång i huvudet..hihi. och vet ni vad Jörgen och Milo gör nu kl 11.00 juldagen? Jo Jörgen spelar Mario Galaxy och Milo sover middag:)

God fortsättning på julen alla!

Inga kommentarer: