lördag, december 13, 2008

Isdans julshow

Igår var Milo och jag på julshow på isbanan. Det var kusinen A som är 9 år som var med i showen. Det var en fin julshow och Milo satt förstummad och tittade stort och efter ett tag började han prata på sitt vis för att tala om att detta var ju roligt:) Men när dom hade hållit på i nästan 2 timmar var lille herrn trött och lite småhunrig så där satt vi i full vintermundering och ammade, allt går om man vill! Pappa var på julbord och kom hem en timma efter oss.
Idag har vi varit hemma och städat, gått en långpromenad och ja så mycket mer blev det inte idag. Ibland är det skönt att bara vara hemma och mysa.

Vet ni vad vi ska imorgon? JO hästvisning:) hoppas snart båda pållarna blir sålda så vi slipper detta. Efter visningen på förmiddagen ska vi till släktingarna i Danmark, det är kusin Tanja som fyller 9 år. Vi har köpt en Hannah Montana pyjamas i rosa och lila till henne. Jättesvårt att hitta på något bra men jag vet att hon gärna tittar på denna serien så jag tror hon blir glad.

2 kommentarer:

A-K sa...

Hej tant grön :)

Hahaha... jag skrattade gott åt ditt inlägg på Filippas blogg! Kolla vagnen som jag funderar på att köpa. http://www.blocket.se/vi/18996200.htm?ca=15_s
Jag var inne på att köpa en Urban Jungle till Filippa, men blev lite osäker på att hon skulle sitta framåtvänd när sittvagnen skulle tas i bruk så jag köpte en Teutonia Fun istället. Är verkligen jättenöjd med den, den är liten,lätt och smidig! Vi använder ju fortfarande ligginsatsen så jag vet inte hur den kommer att funka som sittvagn... säkert jättebra. Men... jag är fortfarande sugen på en Urban. Är faktiskt helt såld på den här... gillar färgen fast jag inte i vanliga fall är så förtjust i grönt... har väl blivit indoktrinerad av dig ;) Har ju även paraplysulkyn som vi ska ha som resevagn. Ska försöka hinna och åka till butiken i veckan och kolla den live.

En Hannah Montanapyjamas kommer säkert att göra succé! Min dotter som är 10 år skulle bli superglad för en sådan i present. (Var köpte du den?)

Håller tummarna för att ni snart får sålt hästarna!

A-K sa...

Tack för vagn och pyjamas tipsen!
Vagnen med rosa var jättesnygg!.... men jag ska ju försöka ta mig ur "rosa träsket" :) Imorgon ska jag på en Skattekurs i Göteborg,efteråt hoppas jag att jag hinner bort till Storkenbutiken för att titta på den gröna.

Ha en bra dag!

Kram
Tant Rosa