tisdag, december 09, 2008

Hästvisning

Milo och jag fick köra iväg med kort varsel och visa vår miniatyrhäst idag. Milo sov så honom fick jag väcka och ge en slurk mat för att klara ett par timmar. Milo tyckte det var kul att titta på häst, han pratade t o m med Chivas:) Det blev inget köp av för dom tyckte Chivas var för hög, han visade sej växt 7 cm sedan vi köpte honom och jag hade ju uppgett att han var 83 cm i annonsen. Men det ena ledde till det andra när jag berättade att vi hade en stor hopphäst till salu och dom var på jakt efter just en sådan. Mannen fick följa med mej hem och titta på ett par hoppfilmer vi har och så skulle han se om det kunde vara något för hans dotter.

Annars har vi varit hemma idag. Jag gjorde fikonbollar och har mest gått och småpysslat. Milo sov i sjalen när jag lagade middag och det blev köttsoppa med knäckebröd.
Han var lite smågnällig när han skulle sova för natten så jag tog upp honom en kvart sedan somnade han gott vid nästa läggning:)

Nu ska jag själv i säng för imorgon har vi fullt schema, föräldraträff på dagen och Glöggkväll hos mormor efter 17.00. Nattinatti

Inga kommentarer: