fredag, november 28, 2008

Sjalmammeträff:)



Igår hade vi huset fullt av sjalmammor och sjalbarn. En träff med tjejer från Helsingborg/Rydebäck/Furulund och Asmundtorp. Vi hade en trevlig dag med fika och sjalprovningar. Jag fick hjälp med att ställa in min Manduca:) en enkel inställning som jag inte hade förstått och som gjorde bärandet lite behagligare, det var ett par spännen som skavde på mej.




Det är superkul att träffa nya mammor och barn men jag märker tydligt på Milo att han blir orolig när han ska sova, har säkert att göra med alla nya intryck han får, inatt vaknade han och var ledsen och igår blev han övertrött och smågnällde sej till sömns. Idag ska vi bara ta det lugnt och ta en långpromenad i eftermiddag.




Milo började också vrida sej i sidled igår, kanske även ett led i utvecklingen som stör sömnen. Han rullade inte runt men det dröjer nog inte länge

Vi försökte även sätta honom i barnstolen med rullade handdukar på sidorna men han är inte redo för det än.
Nu ska vi försöka oss på julkort snart, mormor har varit och köpt en pepparkaksbodysuite med mössa. Valde det framför tröja och byxor för denna kan vi ju använda som pyjamas ett tag. Mormor ringde och frågade om hon skulle köpa storlek 62 till honom, OPTIMIST;-D här håller vi på att gå över till 68, lille herrn är ju hela 67 cm lång!

Inga kommentarer: