onsdag, december 17, 2008

Förkyld

Milo har åkt på en förkylning. Inatt har vi inte sovit så värst bra, stackarn vill ju bara sova på mage och det är inte lätt när man har en näsa som rinner. Vi har varit uppe i omgångar och fick till ett helt sovpass på 4 timmar annars har det varit ledset ca 1 gång i halvtimman-..och ja, jag är också lite trött idag.
I förmiddags var vi på BVC och skulle ha andra vaccinationen men den fick vi stå över pga förkylningen och får den när han är 6 månader istället. Det fick bli den vanliga proceduren idag.
Vikt: 8690 gr
Längd: 68 cm
Huvudomf: 44,5 cm

Vi körde hem om till mormor och morfar som bor en liten bit från BVC. Milo sov en liten stund och jag fick kaffe och nybakta musslor(utan grädde och sylt) det var testbak av degen och dom var så spöda och fina. Mamma tar med till oss på julafton:) men DÅ är det sylt och grädde i dem!

Nu sover Milo och jag hoppas han får sova ett par timmar i lugn och ro för det behöver han mer än väl. Har inte kollat om han har feber men han ser hängig ut och är glansig/röd i ögonen. Hoppas det inte blir för jobbigt för honom.

Inga kommentarer: