lördag, november 01, 2008

Pysslig lördag





Vi har gjort vid Milo rum idag. För ett par veckor sedan målade vi och satte upp wallies och idag har vi slängt ut en stor extra säng som stod därinne och nu har Milo fått lite egna möbler.

Än så länge har han inte så mycket att fylla lådorna med men till jul lär där bli lite att fylla på med.




På väggen ovanför sängen satte vi upp tre giftgröna hyllor där han kan ha saker som kanske inte bör lekas med. Vi ställde lite dopgåvor där och en kramljurs sköldpadda som har en lampa i skalet och den ger stjärnor i hela rummet när den är tänd, man kan också välja olika färger på stjärnorna, jättefin lampa.




På bilden här sidan om har vi palmen som ormen och apan hänger i, det är också en måttstock så vi kan rita in Milos längd efterhand som han växer.


Vi blev riktigt nöjda med hans rum. Det fattas lite möbler kanske men där behöver ju inte finnas så mycket till, kanske ett litet bord och två barnstolar. Vi hittade också en sådan bilmatta i samma färger som hans rum är i och det kan kanska vara en bra sak.

Annars har dagen bara rullat på med att lägga in en del auktioner i Tradera, vi har en hel del storlek 62 som är för smått nu så det kan någon annan få glädje av. Allt vårt 50/56 har sonen och svärdottern fått för dom ska ju ha sin bebis om ca 1 vecka.
Nu ikväll gick jag och J en lång runda med vår hund Timmie. Milo låg och studerade trädtopparna som var så tydliga mot en himmel i skymningen. Det var helt vindstilla ute så kuren kunde vara helt nere utan att han tappade andan. Idag fick vi klä på Milo ordenligt och t o m fick ta mössa och vinterjackan på. Det var så skönt att gå och vi var ute i 1 timma. Milo somnade gott i vagnen och var å gott humör när vi kom hem = vi fick äta middag med en snacksalig Milo på bordet.


Nu sover Milo sedan en timma tillbaka och jag sitter här i soffan och surfar samt slötittar på TV. Precis nu kommer J med kaffe och äppelpaj med vaniljsås, med andra ord jag avslutar dagens blogg.
Ha det gott alla!

1 kommentar:

A-K sa...

Vad fint ni har gjort i Milos rum!