måndag, november 03, 2008

Måndag igen!

Ibland förundras jag över vart dagarna tar vägen, dom bara svischar förbi! Igår var vi mest hemma och fixade med lite av varje. Milo fick korgar i sin garderob, satte in 6 foto i en ram som man mäter hans längd på(dopgåva) Traderade hem ett Polkadot påslakan i turkos med vita prickar, jag är ju lite småkär i dessa påslakan:) Han har det bruna setet med spjälsängsskydd just nu. Inte så billigt kanske med mjuk kvalitet som är bra för Milos hud i ansiktet. Han ligger ju på mage och reagerar så fort det är något strävt lakan han ligger på, sköljmedel kan vi inte heller använda.
Jag gjorde äppelmos som jag ska frysa in till den dag Milo ska börja äta, det kan ju vara bra att ha på gröt eller till efterrätt. Jag ska fortsätta göra mer mos idag.

Mammas sömntuta nr 1! Det är otroligt vad Milo kan sova fortfarande, trodde det skulle ändra sej lite men han sover mycket tycker jag...och inte nog med det, han är ju så lätt att lägga. Jag bara lägger honom på magen med napp och snutten och sedan går det max 5 minuter så sover han. Nu är kl 10 på förmiddagen och han har varit vaken 1 timma nu på morgonen, han somnade kl 19.45 igårkväll. Haha detta skulle jag inte skriva tydligen för nu vaknade lille herrn...återkommer senare idag:)

Inga kommentarer: