torsdag, november 20, 2008

Prioritera är inte lätt!

Vagn eller symaskin? Det blev en symaskin. Jag har länge önskat mej en bra symaskin och nu har jag köpt en från England http://www.sewingmachines.co.uk/brother2020_info.htm
Det är mycket billigare att beställa därifrån och jag har läst mycket om att de är pålitliga och levererar på några dagar, vi får väl se om det dyker upp en maskin i nästa vecka. Totalsumman med frakt blev 2500:-!
Nu ska jag sy lite till Milo i velour och trikå. Jag har inte elastiska sömmar på den jag har nu + att den låter förfärligt och är allmänt kass.

Vad gör vi då med vagn, tja, vi kör nog och tittar på dem imorgon, jag och maken, och så ser vi vad det leder till. Jag hoppas på att få vara med på vår årliga bonus från jobb och då kan ju båda delarna vara för dem.

Vi fick minsann besök av min lillebror idag, jätteroligt när någon dyker upp oanmäld när man minst anar det. Vi tog en fika och när han kört hem så fick Milo sin fika och sov sedan nästan 3 timmar. Tur man var skapligt vidgjord idag(ej pyjamas då;-D ) för dom kom även från Citybygg och skulle se över pannan igen, en massa inställningar som ska göras när man har trådlöst golvvärmesystem i hela huset.

Ikväll har jag gjort mer puréer till infrysning. Broccoli, blomkål och potatispuré. Potatispurén blev lite klistrig tyckte jag, ska kanske köpa mjöliga King Edward potatisar istället för fasta "päror" . Om inte annat så kan jag ju använda det till att blanda med andra puréer så kommer man kanske bort från klisterkänslan.

Beställde lite julklappar idag med, kläder till små troll:)

Inga kommentarer: