fredag, november 21, 2008

Förvirring

Maken slutade redan kl 12 idag och vi körde iväg för att handla mat och titta på sulky. Vi började med Babyland för att kika på Maclaren Quest. J gillade inte denna vagnen alls, han tyckte den var för klen. Vi kikade vidare och fastnade båda två för en Baby Jogger City Mini. (A-K, den fanns i grön/grå men den var för tam i färgen;-D) J gillade nog den mest i rött/svart och jag i orange/grå.....oense? ja men jag går ju mest med vagnarna och då måste jag väl bestämma, eller hur? :)


Denna var lite dyrare, 2995:-, men den är nog mer användbar för oss. Den var så superenkel att fälla ihop! Man tog bara tag i ett handtag i sitsen och vips så var den ihopfälld och till en vikt av 7,6 kg, perfekt för mej. Vi köpte inte den idag men kommer nog beställa den i veckan för den skulle gå upp med 500 kr snart.

Vi fick i alla fall köpt 4 par Novalie tjocksockar till Milo, jag gillar dem för dom sitter så bra på foten och han har ofta kalla fötter. Dom hade erbjudande på alla barnkläder under nov. köp 4 betala för 2. Jag kunde ju handlat mer men jag hittade inget bra och jag har ju redan köpt julklapp till mitt lilla barnbarn Tilda (mer än en) Vi köpte också en bitleksak och nappar till Milosen.



Därefter blev det Familia för mathandel och en tur på Mc D. Vägen hem var dryg för det snöade för fullt och bilarna kröp fram och vi hade en liten kille i bilen som var hungrig, som tur var blev han inte riktigt arg utan bara småtraggel. Väl hemma och fylld mage så mådde lille herrn bättre.


Imorgon ska vi ha vising av vår häst som är till salu. L hinner inte med honom mer och ha en häst som kostar 4500:- i månaden är för mycket pengar om han inte används tillräckligt mycket. L har ju tävlat mycket med honom i både dressyr och hoppning men nu är pojkvännen och skolan viktigare. Hon kommer säkert ta upp hästeriet igen om ett par år och under den tiden så har hon tillgång till att hjälpa till i ett utbildningsstall + att hon går en hästutbildning. Vi har också en liten dansk miniatyrhäst som ska säljas. Hästepoken i vårt liv läggs på is. vem vet, Milo blir kanske också hästintresserad.


Inga kommentarer: