tisdag, november 04, 2008

Mysdag


Vi har varit hemma och haft det bra idag. Vi fick hålla oss hemma för en säng skulle levereras och en montör skulle komma och ställa in värmen i våra golvslingor. Vi upptäckte att något var fel för det kom ingen värme på Milos rum och det visade sej att dom missat ställa in allt som ska till för att värmen ska vara ekonomisk i alla rummen, vi har ju vattenburet golvvärmesystem i hela huset. Nu är iaf allt rätt inställt och vi ska inte behöva göra något på 100 år:)


Vi tog en långpromenad med vår hund Timmie i duggregnet, faktiskt ganska skönt. Jag ska börja jobba upp flåset för nu ska mamma minska på hullet! Det kom jag fram till idag, ni vet när man får en inre tillsägelse att nu är det dags. Vi äter alldeles för mycket godis, kakor och smörgåsar. Maten jag tillagar är nyttig men det är allt i mellan.


Jag har letat fram stickorna och ett lila garn så nu ska jag testa att sticka babylegs till Milo, blir det bra så köper jag ett snyggare garn som passar till hans jacka. Rött ska det då vara med någon annan färg i rand(kanske två ränder), dom färgerna ska jag fundera på, ni har kanske något förslag? Hittar jag något bra mönster på en mössa så kan jag ju göra en matchande sådan........undras om folk tror jag har en flicka med röd jacka, röd sjal, benvärmare och mössa i rött + annan färg. Rött, olivgrönt och brunt kanske hade funkat...hmmm...tänker vidare.


Jag har fortsatt med mitt barnmats projekt, idag har det blivit katrinplommonpuré och aprikospuré. Jag har frusit in det i iskuber som jag ska lossa imorgon och lägga i fryspåsar eller någon burk. När jag mixade purén satt Milo och småslöade i sjalen hos mej och han blev sur för jag förde väsen och störde hans mysstund:) Ja vad gör man då, jo tar en liten paus för mammas lilla hjärta ska ju ha sin mysstund. Tror ni vår son kommer ha oss lindade runt lillfingret? ;-D


Milo har "kört bil" i två dagar:) Han tar ut tungan och blåser så spottet stänker omkring:) Han är så söt vår lille pågadrull. Jag tror faktiskt också att han härmar mej för om jag "kör bil" så gör han efter. Kan det verkligen stämma? Kan 3½ månads bebisar sånt? Jag får nog läsa på lite i min bebisbok.


Inga kommentarer: