måndag, november 10, 2014

Spännande

I lördags skulle vi köra till Småland för att fira min faster som fyllde 70 år och min kusin som var hemma ett par veckor från Australien. Milo har aldrig träffat honom och tyckte att det var mycket spännande att få träffa någon som bodde i Australien! Benny åkte dit för 17 år sedan, var hemma på besök för 12 år sedan och nu kom han igen tillsammans med sin sambo Brooke, en helt underbar tjej som var väldigt lättsam att prata med.

Milo föll för Benny och när han tog fram förstärkare och elgitarr och körde lite blandande låtar så blev han en ännu större idol:-)

Det var på håret att vi kom iväg för på morgonen skaffade jag mig ett ryggskott och hade problem att gå. Min syster kom till undsättning med bra smärtstillande saker så jag klarade av att åka med.
Jag har ff ont men har jobbat, var dock helt slut i eftermiddags och har legat i soffan sedan jag kom hem.

Igår kunde jag inte annat än le åt Milo, han är ju så känslig med vissa saker. Han hade packat in ett paket med en bil i Farsdagspresent och skulle gå in och ge den till sin pappa, precis då sa dom något om just Farsdag på reklamen på TV och då vänder han tvärt, rusar ut i tvättstugan, sliter upp paketet och gråter -Nu blev det ju ingen överraskning för nu hörde ju pappa att dom sa Farsdag på TV.n. inget kunde trösta honom och pappa blev utan bil;-) Vi gjorde inte så stor sak av det så det lugnade sig efter ett tag. Inte lätt att vara liten inte!

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Men oj, stackars Milo. Han trodde pappa inte visste. Så fel det kan bli ibland, men å andra sidan är barns logik underbar.
Stora killar som spelar gitarr gillas här också.

kram