torsdag, augusti 21, 2014

Mamman i huset rymde ;-)

Det var har varit tomt i huset på den kvinnliga fägringen ;-) Jag har varit på mässa i Jönköping ett par dagar. En trevlig mässa och vi bodde i ett härligt hus på landet utanför JKP. Ett upprustat 1600-tals hus men mycket av det gamla bevarat. Det var en jättestor trädgård som sträckte sig ner till en sjö med ett båthus. Ja det var så vackert att det tog andan ur en!

Utsikten från mitt och Camillas sovrumsfönster

Nu har vi kommit hem och hela familjen blev väldigt glada över att få hem mig igen än om allt hade gått bra. Jag fick en god middag med lax när jag kom hem, härligt!

Det går riktigt bra för Milo i skolan, han har skaffat nya kompisar än om alla dagisvännerna går i samma klass. Han pratar om en tjej i ettan som han blivit kompis med. Han har haft gympa och t o m det var roligt än om han har varit bekymrad över att duscha, han hatar att duscha:-) badkar är hans grej. Vi har valt att inte låta honom gå på fritids än för Jörgen är arbetssökande och är hemma för tillfället och då känns det som onödiga timmar att låta honom vara kvar. Vi har fått besked på att han kan gå igång med fritids direkt Jörgen får jobb igen, som an hoppas få snart. Det är inte min makes melodi att vara arbetslös:-o


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

God morgon
Härligt att det gick bra när du var på rymmen. Visst är det skönt att tanka energi i lite nya miljöer ibland.
Nya kompisar är kul, Leo har inte pratat så mycket om det. Tjejen som sitter bredvid honom gympade han med på familjegympan för 2 år sen, så han kommer ihåg henne i alla fall.
Milo kommer nog snart på att det här med att duscha går mycket snabbare än att bada:-)
kram

A-K sa...

Så kul att du är igång och bloggar igen. Jag har varit frånvarande ett tag då det varit galet mycket på jobbet.
Roligt att allt funkade bra hemma när du var iväg!
Nu ska jag läsa ikapp här lite :-)

KRAM