torsdag, juli 31, 2014

Sommar sommar sommar

Dagarna rullar på snabbt när man har så fin sommar som vi har, vissa dagar är iofs snäppet för varma tycker jag. Det blir mycket bad i poolen här hemma och glassen är inte att förakta när vi behöver svalkas ned lite.

Getingarna börjar dock bli irriterande så vissa tillfällen tar äter vi inomhus. Idag blev Jörgen stucken av 5 stora getingar efter att ha tömt en skottkärra ute i en stor gräshög ut mot åkern till....där är ett getingbo:-( ev bålgetingar för dom är större än normalt. Dom håller sig dock där så vi slipper dem på vår framsida. Ungarna har fått förbud att gå ut vid åkern. Skulle det bli för jäkligt så får vi höra om anticimex kan hjälpa till.

Milo, Theo och Sam håller glasspaus


Det skördas på baksidan av vårt hus och det är mycket intressant för två av medlemmarna i familjen, nej det är inte min passion att stå och titta på detta någon längre tid men Jörgen och Milo gillar det.

1 kommentar:

Helen sa...

Ha ha, gillar du inte skördetröskspottning :-)
Vad läskigt med så många stick. jag tål getingstick dåligt och får lite halvpanik när de är för nära. Har också märkt att de kommer flera nu.

Kram