måndag, juli 21, 2014

Husvagnssemester

Vi är på väg till en liten by i Värnamotrakterna för sedan stekas inne på High Chaparal imorgon. Vi har inte varit på husvagnssemester på ca 22 år. Jag gillar livet på campingar och Milo är eld och lågor, maken är inte lika förväntansfull men glädjer sig över att vi är tillsammans:-) 

Vi har precis lunchat på McDonalds och fyllt på godisförrådet hos Gotteboet... eller boden, minns inte.


2 kommentarer:

Helen sa...

Härligt att komma iväg på tur. Här har maken och jag "tyst kamp" just nu. Jag blir galen över att han aldrig vill göra något. Blir rastlös över att bara gå hemma, Leo likaså. B tror det är fullt tillräckligt att åka till golfbanan, lokala badet eller gå till skolgården och leka tennis, basket mm mm. Det är det inte. Föreslog Kolmården med övernattning idag, men han svarade inte alls. Morr.
Just nu är jag med andra ord inte så happy.
Nästa år funderar jag starkt på att föreslå att han får X antal veckor att sysselsätta Leo och så tar jag några andra veckor.

Leo vill så gärna att vi ska skaffa husbil :-)

Ha det bra och va gla över att du fick maken med :-)
kram

M sa...

Förstår dig Helen men snart ska vi iväg och roa oss som bara vi mammor och barn kan:-) Jörgen är aldrig svår att få med, han hänger oftast med på allt vi föreslår...eller stranden är nog det han gärna slipper om det blir för ofta, typ 5 ggr/sommar :-) Kram på dig!