lördag, september 07, 2013

Kalas för Elias 1 år

Idag har vi firat Elias som blir ett år, det är min yngsta brors son. Ett litet energiknippe som skrattar allt som oftast:)

Mitt barnbarn Tilda kom till oss i middags, hennes föräldrar skulle på bröllop och då är det bättre att vara hos farmor.
Tilda vattnar blommorna
Milo gungar på sin nya gunga och Theo står och väntar på sin tur.
Tasse och Ebbe får åka traktorsläp:)
Tur att det är extremt snälla marsvin Milo har som sitter lugnt och finner sig i en tur, tror t o m att dom gillar när han leker med dem. han har också byggt en hage av duploklossar som dom får sitta i när han leker sidan om:)
 




Kram på er! Mie

4 kommentarer:

Helen sa...

Milo har blivit så ljushårig. Vilken lycka att ha två levande lekkompisar som inte protesterar alltför mycket på hans upptåg. Ska visa Leo bilden, men då lär han väl säga "så orättvist att inte jag har något djur" :-)
kram

A-K sa...

Så härligt med alla barn ni har i er släkt!
Vilka snälla marsvin som finner sig i att deltaga i Milos lek.

Önskar er en härlig start på veckan!

KRAM

Anonym sa...

hej ja idag öppnade jag din blogg och det va ett tag sen sist. Vet ju att du har dåligt med tid och den skulle ju bara va i ett år ,men nu har det gått fem,ha. Ja nu är vår minste ett år o Milo fem därimellan finns fyra söt barnbarn till dig.Snart är det ännu en liten parvel till. Söta dom är alla tre på dina foto. Elias väntar på tårta som han ska få äta för första gången.Tilda som manekängar för dig och Milo med en fin bild o rolig lek ,snälla marsvin. kram mamma.

Anonym sa...

b