måndag, juli 08, 2013

Karneval bl a


Nu har Landskrona firar 600 år med bl a karneval dragit igång, 9 hela dagar:-)

Naturligtvis kommer vi besöka tillställningen för det är mycket underhållning och roligheter för både vuxna och barn. Vi var därinne i fredags och i söndags. I fredags körde vi in med Helene och Johnny, gick och kikade runt, Milo åkte ett par karuseller och vi åt ryggbiff på Tycho, mysig kväll. Blev iofs lite för sent för Milo så han fick ett spel av trötthet med gåvägran sist på kvällen, då hade vagnen varit guld värd för jäklar vad han är tung att bära på!
Middag på Tycho, Milo åt köttbullar och pommes och vi andra ryggbiff.

Vidare ner på tivolit. Denna karusellen ville Milo åka själv och var så stolt till den började köra runt, då kom tårarna och han blir så osäker. Han var dock duktig och åkte hela tiden ut, det var en guppig tur;-) Radiobilarna tillsammans med pappa var bättre.

Förutom karneval så har Livia varit hos oss från lördag till söndag. Här äter dom glass och busar med kamerakvinnan:)
Livia och Milo leker restaurang. Livia har beställt en hamburgare.

Söndagen fick det bli karneval igen, denna dagen i barnens tecken. Sander & Gander uppträdde och sedan clownen Cita tror jag han hette. Sockervadd....say no more, men tvättlappar i all ära;-D
Vi mötte upp kusinerna som passades av Milos mormor och morfar och sedan kom även Linette och Theo. En härlig dag i det bästa vädret!

Äventyrsparken som ungdomar byggt upp under karnevalen. En lång bana med olika hinder som dom skulle ta sig igenom och sedan fick dom diplom. Jätteroligt tyckte Milo och kusinerna.


Söndagskvällen plockades poolen fram igen och Milo badade tills han var helt slut. Tänk så in i norden kallt vatten det kommer från kranen, att barn bara fixar det, huuuva!

Mitt senaste köp, en vacker urna med bur där jag planterat en Snöflinga, en gammal barkbit från stranden och sten i botten och en söt fjäril fick sitta på gallret.

Kvällsmat efter en intensiv dag.

Grillen ska ju rengöras, eller hur?

Ja det var vår helg i stora drag:) Vi får ju passa på när vi är lediga! Jag arbetar två veckor till och Jörgen bara denna veckan.
 
Jo vi gjorde ju en sak till, köpte födelsepresent till Milo. En STOR paket blir det i år, han kommer bli överlycklig, det vet vi:)


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Spännande med stora paket. Vi har så smått börjat fundera på vad Leo ska få. Inget sånt stort i alla fall:-)

Kul med karneval i stan. Stackare som måste jobba 2 veckor till, men din tur kommer.

kram

A-K sa...

Mysiga dagar ni fått på karnevalen!
Urnan var jättefin! Jag har varit dålig med planteringar i år. Måste fixa lite när vi kommer hem.
Stort paket ska inhandlas här också :-) Har några att välja bland... Får se vad det blir!

Kram