måndag, juli 01, 2013

Hummel=lycka

Tänk att en liten kille kan bli så glad för ett par skor?!
 
För ett tag sedan såg Milo ett par sådana här Hummelskor som bilden visar och han ville så gärna ha dem. Jag tvekade och tyckte att dom var för varma inför sommaren. Härom veckan ramlade jag över dem på en sida som hette Stylepit(ja märkligt namn måste jag säja;-)
Dom hade bra rea på dem och Milo blev överlycklig när jag frågade honom! Jag försökte få honom att välja ett par i färg men det blev ett stort NEJ, bestämd herre. Dom skulle vara exakt som på bilden. Vi chansade och beställde och jag blev glatt överraskad, inga klumpiga saker utan riktigt snygga och lätta för Milo att ta på. Han blev så glad, faktiskt mer glad än för de flesta leksaker han fått. Lite kul för mig som mamma;-)
 
Med andra ord kan jag rekommendera dessa men samtidigt berätta att dom är små i storlekarna så man får gå upp ca 2 storlekar, Milo fick 29.or och hans fötter är 18 cm.


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Jättesnygga skor! Du har god smak Milo :-)
Jättekul när barnen är så intresserade av skor och kläder!

Imorgon ska vi till Ullared :-)

KRAM

Helen sa...

Mycket tuffa, förstår att Milo var nöjd. Här har Leo vägrat en tröja som innehöll lite rosa färg i printet. Suck suck.

Jag fick lite paket imorse och Bosse hade köpt en röd keps till Leo som han fick inslagen. När vi var på Barkarby för en tid sedan så tjatade Leo om att han ville ha en röd keps. Så nu fick han det, men det var ju tråkigt tyckte han, ville hellre ha en leksak!

kram