söndag, juni 30, 2013

Söndag i all ära

Då var en helg gången igen, man hinner dåligt med och ändå hittar vi på lite blandat för att få lite trevligt på helgen.

Igår var jag och Milo med min mamma och kustinen Elias i Landskrona. Det firas ju Landskrona 600 år med olika tillställningar. Vi handlade ett par skjortor till Milo på Lindex, han gillar kortärmade rutiga. På vägen hem blev det mathandling på Coop.

Kvällen blev mycket trevlig tillsammans med min syster och Johnny, vi grillade, åt jordgubb och rabarberpaj och spelade spel. Milo höll sig vaken till 23.30:-o Vi påbörjade också vår planering av en resa till Barcelona tillsammans i slutet på september.

Moster Helene hade köpt ett par Hunterstövlar på nätet som inte passade i skaften, dom passade däremot Milo;-)

Vaknade upp till en svart himmel utanför, inte så spännande när man tänkt ta en PW på morgonen. Det har blåst regnat och varit kallt hela dagen, först mot kvällen klarnade det upp.
 
Milo var på barnkalas hos sin kompis Oscar och idag följde Jörgen med, han brukar kunna köra ifrån men idag gick det inte. Jag och min mor hade planderat att köra och plocka jordgubbar men det fick vi ställa in pga vädret. Istället tog jag en rejäl runda på Milos rum, ut med allt, sortera, slänga massor, damma, bädda rent, putsa fönster och ställa tillbaka allt igen. Väldigt skönt när det var klart och maken skämtsamma kommentar var - Vi behöver ju ingen städerska här! Jag har ju ringt en städfirma för att få en storstädning och visst ska dom få komma ändå. Jag vill ha en riktig städning så allt är ordentligt, ni vet duschkabin, köksluckor, lister mm.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Underbar bild på Milo i Hunter stövlarna!
Trist när vädret sätter käppar i hjulet för ens planer. Jag har varit duktig i 8 dagar nu och gått en pw varje kväll. Nu börjar det bli ett måste... precis dit jag vill komma! Men idag kände jag mig väldigt tung i benen.

Jag längtar också efter semester. På fredag eftermiddag börjar jag min, när jag och Anton åker till London.
Visst är det härligt när man får ett städryck!

KRAM

Helen sa...

Men vilken vacker bild över Skåneslätten. Snälla, skicka hem städfirman till mig sen. Igår dammsög jag och bara puttade Leos grejor framför munstycket, iddes inte plocka undan dem först:-)
Barcelona låter härligt. Jag missade en jobbresa dit för några år sedan tyvärr.

Kram