onsdag, mars 20, 2013

Uppe länge

Idag kan jag vara uppe extra länge för imorgon ska jag inte stiga upp 05,40 som vanligt. Milo ska till Pedodontin, specialisttandläkare. Han ska få lagat sin tand. Vi har stått i kö i exakt 1 år! och äntligen ska han få komma och få gjort vid sin tand. Anledningen till att jag valt dessa tandläkare är bl a att jag har haft tre i familjen som varit väldigt rädda för tandläkaren och jag vill att Milo ska få en bra start och inte blir rädd framöver, möjligt att han blir det ändå men jag måste ju försöka. Jag tycker inte heller om tandläkaren men jag visar inte det för honom:)

Livet rullar på i högt tempo, det vet vissa av er iofs om. Vi börjar få ihop pysslet med butiken vi ska öppna. Brädväggen till att hänga plagg på är målad. Spjut/bågar/hängare mm är beställt. Provdockor på gång att köpas av en kollega, labels fixade med hjälp av en snäll syster:) Ja som sagt, det börjar likna något.

På lördag och söndag ska det jobbas med inredningen och sedan ska allt hängas upp och prisas. Det är mycket nu;-)

Milo är smått förkyld och fick krupphosta inatt, dock inte så han blev sjuk utan han kunde gå till dagis som vanligt. Det är ganska lustigt för denna förkylningsastman som han haft sedan han var bebis har övergått till krupp istället.

Har era barn växt mycket? Milo har växt mycket på längden i vinter, syns bl a på byxorna. Han kom med 13 kr till mig i söndags som han ville åka och köpa ett par svarta smala jeans för, jag fick en krona till senare med förklsringen att då kunde vi köpa ett par riktigt fina. Han fick själv leta och välja och det blev ett par på Lindex som föll honom smaken. Jag trodde att hans klädidéer skulle dämpas men nejdå, han vet vad han vill ha och jag kan inte bara ta fram vad jag vill. Han bestämmer själv och det är inte alltid det jag hade valt;-) Men han är noga med färger, väljer han t ex svarta byxor så tittar han i tröjhögen för att se om någon tröja har svart i sig....mitt fel har jag en känsla av;-)
I fredags hade vi våra små nattgäster här, Sam och Theo
Dom letade fram ett flygplan som Milo köpte på Cypern förra året.
Bra stol till Sam;-)


Kram på er! Mie

4 kommentarer:

Gunsan sa...

Milo blir nog ett riktigt modelejon när han blir stor... Kul med en butik:-)
Ha en underbar helg.
Kram

Helen sa...

Godmorgon. Förstår att det är mycket nu med shopen.
Ja du sådan mor sådan son. Han har säkert sett hur du väljer kläder. Här är det mest att det inte får vara "gulliga" kläder få då tror Leo att de stora killarna ska reta honom.

Lycka till med tandläkarebesöket. Kommer ihåg att det var ett tag sedan du berättade om den kliniken men oj att det är så lång väntetid. Håller tummarna för att Milo fixar det.

kramar

Anonym sa...

Hur gick det för Milo idag? Kram moster H

A-K sa...

Visst är det kul att klädintresset smittat av sig på de små!
Filippa har ju såklart en del favoritplagg men oftast är hon nöjd med det jag tar fram :-) Det är roligt när de får lov att välja själva vilka kläder de ska handla.

Vad spännande det låter med butiken! Jag och tjejerna bokade precis en tripp till Malmö på påsklovet. Felicia vill absolut handla på Hollister därför tänkte vi först åka till Stockholm. Men så kom jag på att de öppnat i Emporia så det blir en Malmö-tripp för oss istället. Då ska vi svänga inom butiken och kolla :-) Jag är SÅ nyfiken!

KRAM