fredag, februari 01, 2013

Sov gott Timmie

Ikväll hände en tragisk olycka:(
Timmie fick för sig att springa ut precis när vi var på väg ut genom ytterdörren. Han sprang i full fart rakt ut på gatan och blev påkörd av en bil. Full panik uppstod, Milo helt förtvivlad, vi blev chockade och tappade nästan fattningen. Timmie levde men vi såg att hans ben var illa skadat.
Det blev akut iväg till djursjukhuset i Helsingborg. Han blev undersökt direkt och fick lugnande. Tyvärr var han väldigt illa skadad, benet var helt av vid knäleden bak, uppfläkt illa. Han fick somna in med tanke på hans höga ålder och att han var väldigt illa däran.
 
Många tankar far igenom.....
Gjorde jag rätt?
 
 
 
Milo mådde jättedåligt och var så ledsen. Vi har fått många frågor och han saknar sin bästa kompis. Milo älskade Timmie och lekte mycket med honom.
 
Sov gott vår goa Timmie!
 
Kram på er! Mie

5 kommentarer:

Helen sa...

Hej vänner. Men nu börjar jag gråta så här på morgonen. Vilken hemsk olycka och vilket trama för Milo som såg när hans bästis blev påkörd. Rätt eller fel, ja det är inte lätt att fatta snabba beslut så där, men magkänslan brukar vara den rätta.

Stor kram

A-K sa...

Usch så hemskt!
Tänker på er och speciellt på Milo!
Jag förstår vilken panik ni måste känt. Rätt eller fel vet man aldrig. Men gick ni på magkänslan så brukar den ju leda en rätt i svåra beslut.

Stora kramar till er alla!

Anonym sa...

Godmorgon på er,jag förstår ni sovit dåligt och alla tankar i huvudet. Riktigt hemskt o tragiskt att det skulle bli så när ni i glädje skulle köra och Grattulera Lucas. Inte bra att Milo skulle få se och uppleva detta men livet är oberäknat ibland. Ni får prata vackert o att han är hos hundänglarna och har det bra där utan att lida.Ni (Jörgen ) får absolut inte prata dåliga sidor om Thimmy som han tyckte va jobbigt.För barn lyssnar o snappar upp mycket mer än vi tror och han är i en känslig period i 5 årsålderns utveckling. Du gjorde rätt han hade fått lida och ingen vet hur skadad han var invärtes.Veterinären annså ju med att du tog rätt avgörand och du stod ju där ensamm med allt detta svåra . Så lilla Marie det kommer att bli en saknad men blir lättare efter en tid för er alla. Jag har också haft Thimmy i tankarna hela natten när jag vaknat han va ju så överlycklig när vi kom till er. kram mamma.

Anonym sa...

Sov gott Timmy...han har det bra nu Mie och slapp lida. Du tog rätt beslut för han hade säkerligen invärtes skador med och så mycket smärta han hade fått gå igenom då och som kanske ej hade hjälpt honom i slutändan ändå:( Han hade inte orkat det...Usch jag vet hur jobbigt det kändes för dig där...jag gick också igenom det med Popsi och det var hemskt...men det lättar med tiden..Den första tiden känns det kusligt när man kommer hem eftersom de ej kommer springandes lyckliga o möter en i dörren( jaja Popsi kanske inte sprang ,,hon lunkade ;) ) Kram

Helen sa...

Hej vänner.
Hur mår ni efter olyckan? Hoppas Milo kommit över det värsta.

kram