söndag, februari 10, 2013

Sjuklingen

Milo verkade bättre igår men idag vändra det och han har varit en säck potatis hela dagen, feber igen och svullna ögon. I mellan åt har han velat leka en stund men det har varit i fem minuter sedan har han återgått till soffan igen. Pappa stannar hemma med honom imorgon så hoppas vi att det går på rätt håll igen.

Sjuklingen
 
Dagen har varit lugn. Jag har varit och handlat lite mat och ett brunt skärp som ska bli handtag till byrån som står vid finingången, den har blivit vit den också.

Städningen har blivit betydligt lättare utan hund i huset. Tidigare fick vi dammsuga minst varannan dag för att det var ett stort behov. Nu hade vi inte dammsugit på 5 dagar och då var det inte ens direkt smutsigt på golven. Om man får säja att något är positivt i det hela så är det iaf städningens omfång.

Milo pratar fortfarande om Timmie varje dag. Vi svarar så gott vi kan. Vi vinkar till månegubben om han syns för där är Timmie numera, tillsammans med många andra djr, leker och har roligt.

Milo har deklarerat att han ska ha en råtta och en svart kanin. Råttan ska heta Råttis och kaninen Dixie. Jaja, råttan kan jag gå med på men kanin vet jag inte. Som tur är säjer han  - När jag blir större ska jag..... Pratar era barn om egna djur?

Ikväll ville Milo höra en saga, den skulle handla om när vi skulle åka till Malloca:) Tjejer nu är det ju mindre än 90 dagar kvar, ni fick mailet från Ving väl? :-)



Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon.
skönt att få vila sig frisk i soffan. Hoppas det vänder och att Milo blir bättre.
Klart Timmi har det bra i himlen på månen. Det finns en bok om Vilda bebin som får en tyghund. Bebin är skitsur för att det inte är en riktig hund, men på natten då blir hunden riktigt och dom åker upp till månen för bebin vill känna om den är varm eller kall. Det är så mysig.

Ja, det närmar sig, fick oxå mailet. Leo och jag tittade på lite slumpgenererade kort och då kom ett på Milo upp - när vi var hos er. Leo sa, oh jag vill träffa Milo igen. Påminde honom om vår resa och han ville packa direkt och åka NUUUU.

Kram

A-K sa...

Godmorgon!
Stackars lille Milo... inte roligt att vara sjuk! Hoppas att han snart är frisk och kry igen!

Haha... jag har väl tur för Filippa har inte pratat om att hon vill ha något djur. Eftersom jag är allergisk mot de flesta pälsdjur så är jag glad så länge hon inte vill ha något. Jag kan sträcka mig till fiskar :-)

Det ska bli underbart med mallorca, vi längtar också!

KRAM