söndag, januari 13, 2013

Tog steget

Vi har haft en bra helg, ganska lugn och behaglig. Igår tränade jag på morgonen och sedan var jag iväg och tittade på tapeter. Det är så svårt för det finns ju sjukt mycket att välja på. Jag hittade en i beige och vitt med ornament mönster. 500 kr rullen, dyrt med tapet tycker jag nog men sedan får det väl sitta en fem år innan vi får ett nytt ryck. Jag tycker iofs att det vi har är ok men jag ärbtrött på att vara styrd av grönt, än om det är min favoritfärg.

Milo och Jörgen körde ner till Linette och Besim för bygga en inbyggd säng åt Theo. Jag körde också dit när jag handlat och köpte med mej semlor, gott:)

Idag fick jag årets ryck, skulle handla mat och hamnade hos frisören, klippte av mitt hör och för första gången på sex år har jag symetriskt hår, jag har haft en sida med långt och en med kortare i så många år. Ni kan tro att jag satt med hjärtat i halsgropen för när hon klippte av det långa blev jag så rädd för att det skulle se helt fel ut. Jag var inte helt nöjd först men jag tror att det är bra ändå, nu ska vi bara se om jag kan styra till det också, nästa utmaning


Milo har haft en kompis från dagis här hela dagen och dom har lekt så otroligt fint, härligt att se två så synkade barn!

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ja det kanske behövdes en lungn helg där allting änndå var uträttande av saker du tänkt på i veckan. Tapeter o hår tex. Vi har också haft det trevligt och allt flöt bra vi sammverkade ok alla. Där va perfekt i Ullared denna helgen, alla var nöjda med sina inköp men kanske inte med pengarna som rann iväg,ha. Lille Elias var också nöjd med vad han fick.Spegel o DVD spelare till bilen, den lille plutten fångas genast av tv bilden. Men det va förebyggande köp förstås. Jag hade beslutsångerst om lampskärmarna så det fick bli ett par oranga o ett par vita med svart text. Helene hade kundvagnen full i två dagar ,släppte bort all frustation . Saknar Milo o mina löpare till köket hette Milo,kram mamma