tisdag, januari 08, 2013

OM jackan och Molo bralls

Så glad jag blev idag! Fick ett sms om att min jacka låg på DHL utlämning. Körde dit direkt efter jobb, hem och provade:) Hör och häpna, jackan satt perfekt, så perfekt och var så snygg! Väldigt användbar. Den var något längre än jag trott för till mig nådde den strax ovanför knät men det var faktiskt snyggt.
När jag sedan hämtade in posten så låg ett par Molo byxor i brevlådan, till Milo. Röda manchester med slitningar och snygga detaljer. han tyckte inte om dem när jag visade dem men jag vet att det ändrar sig för han älskar röda byxor.



 
Sedan lite tråkigare brev också och det var från Swedbank, jag fick inte ersätning för mitt länsade Visakort. Jag gick på på lurendrejeriet med mail från "Swedbank":( Trist men när jag väl tänkte till var det för sent.
Kram på er! Mie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med jackan jue:) Mindre kul med det andra:(
Jag har varit m Pernilla och gjort inköp till butiken em/kväll så var ej hemma förrän vid åtta!
Jag skickade iväg ett sms till dig men vet ej om du sett det? Hörs imorgon ist kanske? Kram your dear sister<3

Helen sa...

Jättefina röda byxor, leo skulle bli grön av avund.
Visst blir man glad när efterskickad visar sig passa perfekt. För det är ju inte alltid så och det är så surt att behöva returnera.

Aha, det var ett sånt där bluffmail från banken du stöp på. Så trist.

kram

A-K sa...

Verkligen trist att bli lurad på pengar på det där sättet. Det var en dyrköpt läxa... men det kunde ju varit värre.

Vad kul att jackan passade så bra!
Byxorna är jättesnygga, Milo kommer säkert att ändra sig angående dem. Filippa har faktiskt inte så mycket åsikter om kläderna jag köper till henne.

KRAM

Anonym sa...

Kanonbra att jackan passade ,det kan va lite spännande ,bra att du blev nöjd. Fina byxor till Milo ,han vänder nog i smak nästa sekund. Trodde kanske där var något roligare i paketen.
Kunde väekligen banken gjort något när du ringde så fort till dom. skit!
Här ringde en o ville att jag skulle teckna en försäkring mot ID kapare, Han påstod att genom folkbokföringen kunde dom få mina uppgifter och sedan skaffe ett ID kort i mitt namn, var ska man va trygg i detta Sverige egentligen.

Jag har varit på Gym idag men inte gjort några ryggövningar .Satt i infrabastu i en halv timme , så det känns bättre tycker jag.Måste va bra till lördag !!! Kram mamma