onsdag, januari 02, 2013

God fortsättning på 2013

Upp i ottan kändes det som i morse, det var bara jag som skulle upp och jobba, resten av familjen låg och snusade vidare. Det var seeegt vill jag lova, hade även varit vaken ett par timmar pga min dumma mage innan klockan ringde . Magen bättrade sej under morgonen men tröttheten satt i, det måste vara sviterna från nyårsafton än om den var lugn och städad.

På tal om nyårsafton så hade vi en perfekt sådan, god mat och härligt sällskap! Vi kom inte i säng förrän efter halv 3 på natten, vi kunde inte slita oss från spelet Sequence, riktigt roligt och fångande spel utan att vara för invecklat och ta en evighets tid.

Nyårsdagen gick i slowmotion, mycket TV och soffläge samt en del lek med Milo.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Helen sa...

Fys 17 ja vad segt det var att gå upp igår. Idag tog Leo och jag det lite lugnt så jag fick en liten sovmorgon. Vi är dåliga på spel här, men visst är det kul.

Bara två dagar kvar nu sen helg igen
kram

A-K sa...

God fortsättning!

Filippa tackar så mycket för julklappen!
Här mjukstartar vi med jobb den här veckan... Filippa får vara hemma och börja på dagis först i nästa vecka när syskonen börjar skolan. Men man märker på henne att hon börjar bli rastlös på att bara vara hemma nu.

Det lät som ni hade en perfekt nyårsafton!

KRAM

Anonym sa...

Ja vi önskar er alla i Annelöv ett riktigt Gott Nytt År!
Nyårsafton flöt lungt fram till kl 12 sedan tyckte jag att himmlen brakade loss ovanligt mycke . Över Landskrona kunde vi se Stadens Början på ett 600 årsjubileum redan. Vilka fyrverkeri där inget sparande på pengar till det inte,
Nu har redan fyra dagar försvunnit oj, idag har vi träningsbowlat och sedan fickat hos Helene . krama Milo ifrån mormor.