söndag, december 30, 2012

Middagsbjudning, bara sådär:)

Lille Sam sov över hos oss natten mellan lördag och söndag, det är ju en liten knodd som finner sej i allt:-) Somnar lätt, sover gott, skrattar och ler alltid, kan ligga och studera och leka på golvet långa stunder. Med andra ord väldigt lätt att ta hand om.

Jag körde iväg och tränade på morgonen. Jag har världens träningsvärk och det gjorde superont i ben/rumpa när jag skulle gå upp för alla trappor till träningslokalen, tänkte för mejsjälv att detta kommer aldrig gå;-) Men det gick bra när man väl värmt upp, visst kändes det men inget som inte gick att stå ut med.

När vi hade fikat och Sam vaknat efter sin middagssömn så klädde vi oss och tog en eftermiddagspromenad i "höstrusket", 6 grader och grått ute, så tråkigt. Jag föredrar snö!

Mot kvällen satte jag mej vid datorn en stund och då kom det en fråga från mon mor om vi ville komma och äta något gott hos dem, det tackade vi ja till, klädde oss och körde iväg. Sådant gillar jag, vi hade en mysig kväll!
Vi spelar alla Lilla Bondgårdspelet. Milo surade till en stund när han fick lämna tillbaka ett får-kort! Det är den däringa lille dåliga förloraren som fick horn;-)

Milo kröp upp en en fåtölj och fick en mysstund med Mulle, en katt man kan göra i princip vad man vill med. Han är godheten och latheten själv:)
 
Vi var hemma strax efter 22 och då gjorda jag välling till Milo och vi kröp i säng, en hel dag utan trotsutbrott;-) Log åt Milo i bilen när han själv kommenterade - Idag har jag varit snäll utan att ha varit arg. Egentligen är det inte så jag vill att han ska känna det men tydligen så känner dom själv av hur dagarna blir, och han vill säkert inte ha sina utbrott men kan inte styra dem i samband med motgångar. Motgångarna är av microbetydelse i det stora hela men för en 4-åring blir det stort. Det är mycket att jag bestämmer själv, jag kan allt.
 
Idag blir det TutanKhamon utställning i Malmö med mina föräldrar. Milo ska vara hos Linette under tiden.


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Oj, den katten ser rejält mullig ut. Dom är så kloka våra små - att Milo inser att han ibland är lite arg är en bra insikt. Det är mycket som rör sig i deras huvuden. Vi har det ganska lugnt just nu, men det kommer väl.
Bra att du kom iväg på träning fast du kände av tidigare pass. Jag är nöjd - prommis igår och en i morse.

En vecka utan pappor kommer nog att märkas. Undrar om man kan skypa från en padda tro? Snart bara 4 månader kvar. Kommer att gå fort.

Kram härifrån

A-K sa...

Bra att du kom iväg och tränade trots träningsvärk!
Jag var duktig imorse och kom ut på en långpromenad på över 8 km!

Härligt med spontanmiddag!

Vi har det också ganska lugnt med Filippa, men hon "samlar" väl på sig och kommer väl snart i i en ordentligt trotsperiod :-)
Gullig refelktion av Milo!

Gott slut!

KRAM