lördag, december 15, 2012

En tur till Danmark

Vi började med en lugn morgon där vi åt frukost och gjorde vid oss inför dagen begivenhet, vi skulle köra till Danmark för att fira Tanja som fyllde 13 år, tonåring:) Lite oroligt att köra, tyckte iaf jag för det hade snöat ca 5 cm men det låg inte kvar så länge för temperaturen plussade efterhand och allt töade bort.

Det var trevligt att träffa släkten:-) Milo fick en julklapp av sin farmor som hon tyckte han skulle öppna, det var en Bruder cementblandarbil. Lite oturligt för jag vet att storebror har köpt precis samma till honom i julklapp men det får lösa sig på något vis.

Gosh vilken abstinens jag har, jag vill träna! Nu har jag hållit mej stilla i snart 2 veckor och känner att det är ok att gå på vissa pass, t ex kettlebell. Där bör jag klara det flesta övningarna. Crossfit och Bodybalance kommer jag inte klara riktigt än. Ska också ta och boka upp en tid för träning i maskinerna för där dinns en del att pyssla med.



Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ju faktiskt vara roligt att ha en firma med flera lastbilar för Milo ...han har ju sina jobb så detta kanske ej var så dumt iaf att få två likadana bilar;)

A-K sa...

Vad mysigt med en Danmarkstripp för att träffa släkten!
Stackars dig som inte kan träna som du vill, hoppas att vadens snart är bättre!

KRAM