måndag, december 10, 2012

Dockor

Idag tog det lite tid att köra till jobb men jag kör hellre sakta än att råka illa ut, ligger helst bakom en lastbil med rejält avstånd. På vägen hem hade olyckan varit framme och det var 10 km/h som gällde.
Kom hem och fick hantera ett utbrott hos sonen, han var trött och hade beslutsamhetsångest. Han behövde sitta och tjura tio minuter i garaget! PS vårt garage ligger i direkt anslutning till tvättstuga/kök, en del av huset:) bara så ni inte tror att jag låter honom sitta ute på uppfarten. DS
När det var över så var det en go kille som ville leka med dockorna Bratzen:) Kille och tjej skulle gå på tivoli och åka stora karuseller och även titta på sitt barn som skulle åka små karuseller. Det är väldigt underhållande att lyssna och även att få leka med. Jag älskade ju själv Barbie långt upp i tonåren.

Vet ni vad Milo börjat med, att byta om till t-shirt och shorts när han kommer hem från dagis.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var ju inget roligt väder att va ute på vägarna i dag. Härligt o fint att titta på förstås ,julkänsla får man av snön o alla ljus i fönstren. Förstod att det var stopp på motorvägen för infarten till Landskrona vid Volvo var kölång .Där satt jag på väg till vattengympa. Det låter hemskt att Milo fick sitta i garaget men vi som vet hur ert hus är så förstår jag den situtionen. Villket tjurhumör och sedan gullig ,verkligen ombytlig just nu. Tomten får väl komma och titta i fönstret så glömmer han säkert bort sig den lille modige Milo,ha ha.Ja han passade nog till att leka med docker efter att ha svängt i humöret blev lite mjukare igen. test test !! kram mamma.

A-K sa...

Ja, usch vilket jobbigt väder det är att köra bil i nu :-(
Det gäller att ta det försiktigt på vägarna!
Haha... jag vet ju hur ert hus ser ut, klart du inte skulle låta honom sitta ute på uppfarten!

Visst är barnen härliga när de använder sin fantasi i leken. Kul att han gillar att leka med Bratzen! Vi har mängder med Bratz här i huset (Felicias gamla) men än leker inte Filippa så mycket med dem.

Hihi... jo, vi börjar ju känna till varandras årliga rutiner efter att ha hängt ihop i många år :-)

KRAMAR

Helen sa...

Jag har lite halvångest när man sitter i bilen så här års. Speciellt hem från Arlanda igår när det var moddigt.
Ack ja, vad göra med våra små tjurskallar när dom är så envisa och arga. Ni får kalla ert garage för Milos "snickarbod" - typ Emil.
Är nog bra att dom får gå undan och tänka till själva

kram