onsdag, november 07, 2012

Molosalg

Nu känns allt bra igen, är ifatt på jobb, så gott som iaf. Träningen flyter på och mathållningen likaså. Vardagen i sig är behaglig och skapligt lugn. Känns som det var ett tag sedan jag var i den fasen!

Idag blev det ingen träning för jag hade en viktig punkt på schemat, köra och hämta kläder hos en väninna som har handlat åt mej på Molosaglen i Danmark. 2 tröjor, en skjorta, 3 byxor, två MMp jackor och en mössa, ska visa er sedan:)

Imorgon ska jag till en personlig "utvärdering" på TIME, ska bli intressant att få den domen..hihi. Fast jag vet var jag är och vad jag vill. Kan iof ändå vara intresssant att höra vad dom har att säja.

Har inga foto att komma med idag för kameran ligger på jobb, har lovat att ta foto på en nyhemkommen trailer som är kundloggad. Iphonens fotomåste jag nog ha lite info om hur man för över till datorn för där finns ingen sladd iaf. Jag är ju van vid min Nokians funktioner.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Helen sa...

Härligt att du är ikapp igen, du var ju lite dyster härom veckan.
Ingen sladd till Iphonen, märkligt. Jag hade det problemet med min gamla telefon och försökte få det här med Bluetooth att funka för överföring. Lyckades inte:-)
Men det borde vara samma sladd som du har när du laddar, så har jag i alla fall.

kram

A-K sa...

Så bra att du är ikapp på jobbet och känner dig tillfreds!
Ja, det är samma sladd som du har när du laddar. Sätt in usb-uttadet i datorn och den andra plattare och bredare delen i telefonen. Sedan öppnar sig bildredigeringsprogrammet automatiskt.

Molo-salg skulle jag vilja åka på! Härligt att du hade någon som kunde shoppa åt dig. Det ska bli kul att få se vad du fyndade!

KRAM

Anonym sa...

Ja du vet sladden som du laddar mobben med, det går att ta av den längst ner vid självaste "vägguttaget" då blir det som ett usb:) Lätt som en plätt syster <3