måndag, oktober 01, 2012

Ny kraft

När jag steg upp i morse så kände jag direkt att det inte var läga för att göra vid sej och åka till jobb. Jag var matt och kallsvettig. Vi tog det lugnt och Milo hjälpte till att göra vid sej inför fotograferingen, han stod framför spegeln en bra stund. Kläderna hade han godkänt kvällen innan så där slapp vi diskussioner. Dock ska man inte vara säker förrän man har lämnat huset, det svänger snabbt i denna lille herrens idéer;-D
 
Milo var på dagis till kl 14. Hämtning går bra mycket lättare än lämning tycker jag, snabbt och lätt.
 
Hemma har det inte hänt så mycket idag, jag har mest slappat. Tog lite fart mot eftermiddagen för då kände jag att min ork började komma tillbaka. Tog av några överdrag på soffan som jag tvättade, tar resten an annan dag. Man ser ingen direkt skillnad när dom är tvättade men det är känslan. Däremot armstöd och fotpall är i stort behov av tvätt men där måste jag köpa möbelskum för dem kan jag inte ta av tyget på.
 
Saknar min träning, så sugen på att springa ut en runda men mitt sunda förnuft säjer att jag ska låta bli, bäst att lyda.
 
Nej nu är det dags att förberede Milo för nattning. Perioden vi är i just nu gör att man måste ta honom på rätt vis annars flippar han ut fullständigt, igår var en sådan nattning och mitt tålamod var lika med noll! Han fick skrika sitt tillgjorda gråt utan någon reaktion från mej och rätt som det var tystnade han och kröp intill mej och var trött.
 
Just nu sa han, -Mamma, när jag blir stor ska jag bli fotografman. Älskade unge:)


Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Fotografman :-) Det tycker jag absolut att du ska bli Milo!
Vad bra att du stannade hemma idag och vilade upp dig! Det behöver man efter magsjuka.

Gullig han är som är så bestämd med vad han vill ha på sig :-) Jag tycker att dunkel jättefin i både klädsel och hår Milo!

Kram