onsdag, oktober 03, 2012

Bra kalsonger

Lät väl som en intressant början på ett inlägg, Bra kalsonger.

Tänkte inte jag skulle gnälla idag. Jag ska få lite hjälp på traven med meditation och healing så jag kan sortera ut och dämpa stressen inom mej. Så nu var del avdelningen klar:)

Kalsonger var det! Skrattade när jag stod och skulle vika Milos kalsonger i garderoben, vi är fast i Pierre Robert träsket. Det är verkligen bra kalsonger med bra passform, mjuka och håller sej fina länge. Köpta i Ullared för 39:-/2-pack.
Good stuff:)

Ommålningen av skänken börjar lida mot sitt slut, en målning kvar. Nu ska jag ut på handtagsjakt:) Ska helst vara matt stål eller liknande och ha en shabby touch, vet ni några så tipsa gärna:)

En mycket trött kille som somnade 17.30 tillsammans med lite popcorn, det var inte många han hann äta.
 
Jag och maken åt fläskpannkaka och nu hänger vi framför varsin dator, jag känner för att göra något men jag vet inte vad. Egentligen saknar jag nog min mamma lite, har inte sett henne på snart 2 veckor. Får nog ringa henne en sväng. Påbörja något handarbete, nä, har inget hemma som känns kul. Sy borde jag göra mer, jag är ju ganska bra på det och han maaassor av tyger hemma.
Ähh tror bara jag är uttråkad.
 
Helen och Leo, ni är inte intresserade av en solsemester till våren med A-K, Filippa och oss? Istället för en Boråstur eller liknande. Känn nu inte att ni måste säja ja, det är jag som kanske är lite crazy;-)


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Jag förmodar att de kallingarna är lika bra som deras trosor som Filippa har ungefär lika många par av :-)

Skönt att du känner dig lite mer tillfreds!

Vi är med på solsemester! Det ska bli hur kul som helst!

KRAM

Helen sa...

Godmorgon
Söt popcornnisse.
Men jisus, är du tankeläsare, solsemester är precis vad jag funderat på att vi faktiskt skulle kunna göra tillsammans. ha ha inte alls crazy.

PR-kallingar är bäst tycker vi oxå. Det börjar bli dags att köpa en större storlek och då satsar jag på dom. Fast det blir på Coop och 69:- som dom tar där.

Har fått lite målarinspiration för dig. Har en gammal vit byrå i hallen som börjar se trist ut, har letat efter någon ny men inte hittat rätt mått, så nu tror jag att jag ska lasera den i någon gråbeige nyans. Kanske ett helgprojekt.

Se till att träffa mamma nu. Önskar att jag fick träffa min oxå:-(

kramis

Anonym sa...

Jag har inte kollat på din blogg på några dagar. Min lilla goa Mie jag börjar också sakna er vi kan väl ta och göra något gott och träffas på lördag.Kram .