tisdag, september 11, 2012

Samsam

Linette, Theo och Sam på besök ikväll. Sam ändras för varje vecka, nu har vi inte sett honom på 1½ vecka och bara dom få dagarna tyckte jag att han hade växt till sej på, han börjar bli stora killen nu.
Sam 3½ månad
 
 
Linette och jag gick igenom vårt lager på sommarsäsongens plagg, mycket har sålts och det gäller att hänga med i svängarna. Vi har märkt en klar ökning på kunder och det känns riktigt bra:) Fast någon vinst lär vi inte märka av förrän det ökar på betydligt mer, men allt har sin tid och e-butiker behöver komma igång och synas innan man kan ropa hej.
 
Nu är det inte alla som kan läsa min blogg Gör om mej för den är låst och jag tror den kommer förbli så ett bra tag till. För er andra kan jag berätta att jag tagit ett beslut, jag ska ändra taktik i mitt leverna. Jag ska sluta tänka på min vikt som annars är så fixerad hos mej, jag ska äta vettigt utan att ha koll på kalorier osv. Det jag ska göra som är den största förändringen är att motionera mera, springa regelbundet, helst tre gånger/vecka. Detta varvat med styrka som jag tror kan bli en bra kombination.
Jag kan springa 5 km nu utan att "dö":) Detta ska jag jobba vidare på och öka till 1 mil succesivt, kan jag komma till en mil så har jag kommit halvvägs mot mitt mål. Målet är att springa en halvmara i maj månad nästa år, jag accepterar dock att gå kortare sträckor
 för det är en tuff utmaning för mej som aldrig sprungit överhuvudtaget. Ja det var lite om den resan:)


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Så söt Sam är!
Det händer mycket på kort tid när de är så små.
Härligt att ni får fler och fler kunder, det är ju en tuff branch och alltför ofta tycker jag att man får mail från e-butiker som ska läggas ner.

Du är fantastiskt duktig med din träning!
Jag har varit på gymmet idag och tränat och fr om denna vecka har jag skärpt till mig med amten. Nu ska sommarens extrakilon bort och sedan ytterligare 10 kg, sen är jag nöjd :-)

KRAM

Helen sa...

Halloj. Vilken jättefining, han är både lik storebror och inte. Saknar det där hjälplösa och dregelgoa:-)
Bra tänkt det där med vikten. Om du tränar mer så blir ju det muskler som väger mer. Styrka är jättebra för förbränningen. Tycker du är super som kan springa 5 km nu.

kram