måndag, september 17, 2012

Kap!

Ibland måste man titta mer än en gång på ett kvitto!

Igår var vi ju på Bauhaus och på vägen ut såg vi att dom sålde ut duschväggar med kraftigt nedsatt pris, 1000 kr(kostat 3995:-). Detta har vi pratat om att köpa till lilla badrummet för duschdraperi är vad det är ibland.
När vi kom hem mätte vi och denna duschvägg hade passat perfekt...men...vi körde inte dit igen.
Jörgen ringde mej på jobb i förmiddags och frågade om vi skulle slå till med ett köp för han var i området och körde. Enhälligt beslut, Ja:)
En timma senare ringer Jörgen och berättar att han hade tittat på sitt kvitto flera gånger, duschväggen hade blivit ytterligare nedsatt, 90% av ursprungspriset, 399,50:-!! Galet och hur kan man ha sådan bås i tofflorna?
Snygg är den också med sina släta glasdörrar, samma som vi har på det andra badrummet.
 
Missade ett ekonomimöte på dagis ikväll, sjukt att man bara kan teflona så. Jag har bara gått här hemma och slagit dank och så plingar det till i mailen, var jag tog vägen, det hade ju varit möte? Det är ju t o m obligatoriskt om man inte har giltigt skäl. Ja vad ska man göra, jag har tappat greppet totalt. Var mest koncentrerad på att jag var tvungen att ringa dagis telefonsvarare att vi skulle komma senare imorgon för det är dags för 4-års kontroll på morgonen. Något kommer jag iaf ihåg;-)
Får nog skylla på jobb, jag är packad med jobb i mitt huvud och helt klart stör det komihåget!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Härligt att lyckas göra sådana fynd!
Snyggt blev det också!
Lite läskigt är det allt när man lyckas glömma saker så totalt... som tur är inträffar det inte så ofta :-)

KRAM

Helen sa...

Vilket flax med duschväggen. Ibland är man på rätt ställe vid rätt tillfälle. Du får börja göra "Att-göra-listor" men du, det är bara mänskligt att glömma. Hoppas det lugnar ner sig snart och att veckan blir bra

kram från kraxiga mig