lördag, augusti 11, 2012

Bloggvännerna träffas i Borås

Vi har varit på en 3-dagars tur med våra bloggvänner i Borås. Vi bodde i en stuga på Saltemads camping, compact living so to say:) Vi hade underbara dagar tillsammans och allt flöt på så fint, barnen var fina kompisar och vi vuxna njöt av både barnens och varandras sällskap. Alla fungerar så fint ihop, som om vi känt varandra länge, inte bara via bloggarna.

Jag och Milo körde bil till Borås, det gick jättebra, Milo sov en bra stund så slapp han känna av timmarna det tar att köra.
 Vi hämtade upp Leo och Helen på stationen och sedan var vi vid stugan vid 14,30. Installerade oss och gick en runda på området, lekrummet var vi tvugna att spana in:) Mot kvällningen tog vi en promenad till MAX för hamburgerfrosseri.
Milo och Leo spelar olika spel på en Ipad, mycket spännande tyckte Milo! Filippa var en mycket pedagogisk lärarinna som förklarade för grabbarna hur man gjorde på de olika spelen. Milo gillade ett frisyrspel som man kunde fixa allt möjligt med hår på olika figurer.

Barnen lekte fint tillsammans och kom inte i säng förrän närmre tolv på natten!:)

 Dag 2. Frukost och sedan påklädning. Promenad till Borås djurpark. Vi fick ett härligt sommarväder som inte var tokvarmt, helt perfekt! Många fina djur som hade stora fina hagar att bo i, gillade denna djurparken väldigt mycket. Vi varvade djurskådning, lekplatsbesök och matintag under hela dagen, först in och sist ut;-D
 Söt giraff som åt gräs på sluttningen
 Lejonfamiljen ligger och solar.
 En traktor till Milos lycka:)
 Sälarna matas och gör lite konster.
 En STOR krokodil man kunde gå in i.
När vi kom hem till stugan var vi alldeles för trötta för att gå eller åka iväg till något matställe så A-K körde och hämtade Tai till oss, smakade mycket bra efter denna heldag.
Denna kvällen kom vi i säng timmen tidigare. Vi vuxna sov lite så och så för det var 80 cm sängar och alla tre har små söta barn som älskar att sova tätt intill sina mammor;-)

Dag 3
 Från att ha haft en fin sommardag så växlade vädret till sommarregn. För vår del spelade det ingen roll för vi hade en planerat besök på Leo's Lekland. Vi höll till där i flera timmar och barnen var i full action hela tiden! Så roligt dom hade! ja vi med för den delen, vi varvade rutschkanor med babbel:)
 Alla tre kidsen åker snabba kanan:)
Denna gillade även jag:)

Vid halv fyra lämnade vi leklandet och sa hejdå till varandra.
Milo och jag tyckte det var kanonhärligt på alla sätt och vis!
Tack våra goa vänner för denna tripp:)
Vi missade ta en gruppbild ser jag bland alla mina bilder, synd!
Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Tack själva för underbara dagar i det bästa av sällskap!
Precis som du skriver så känns det som att vi verkligen känner varandra på djupet trots att vi lärt känna varandra via bloggarna. Fast efter att ha haft näst intill daglig kontakt i fyra år (och även som gravida) så är det väl egentligen inte så konstigt :-)

Vi har haft en lugn och skön slappardag hemma för att komma ikapp.

KRAM

Helen sa...

Godmorgon skåne. Ja, ni fick verkligen inte vila efter hemkomsten. Precis, saknade oxå gruppbild. Vi skulle bett någon utomstående tagit en på oss alla.

Nu får vi fundera på vart nästa tripp ska gå nånstans:-)

TACK igen och kramar härifrån

Anonym sa...

Kanondagar för er alla förstår jag. Kul att barnen hade så kul tillsammans och ni hade tur med vädret på djurparksdagen. Full rulle på lördagen också och vila på söndagen innan MÅNDAGMORGON då semestern är slut för dig och Milo.
Hälsning o kram mamma