söndag, juli 15, 2012

Det tar på krafterna att passa en 1-åring;-) Lite sanning med modifiktation. Trött för att jag sovit dåligt, det gör jag alltid när jag har nattgäster och det gör ju att dagen blir lite småseg. Det gick bra att passa Livia, hon är snäll:) I förmiddags gick vi till lekplatsen för Milo ville hitta på något. Livia gungade och tyckte det var superroligt. Milo har alltid älskat att gunga och högt ska det vara!



Den här märkliga ställningen finns också på byns lekplats. Milo har inte vågat klättra upp på den tidigare men har han blivit betydligt mycket modigare på sista tiden.

Vi körde hem och lämnade Livia och sedan vidare till Center Syd, vi skulle handla mat och jag ville ha träningsgummiband med handtag. Milo ville till BR för han hade fullt häfte och en present att hämta ut. Ett tåg från Chuggington blev hans val.

Nu kom Theo gående här på altanen...hej så länge!
Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aha det var på lekplatsen ni var när jag ringde idag!
Imorgon vill Alex att vi ska hitta på nåt med Milo men han kan få starta dagen hos mormor eftersom vi ej är vakna riktigt så tidigt;)
Får se vad vädret bjuder på kan ju hoppas på ganska fint iaf!
Nu blir det lite gott o film Varg veum på fyran tror jag det var.....säg till Milo att Alex vill leka med honom imorgon och att hon ringer till mormor när hon vaknat(jag kommer att väcka henne vid tiotiden annars;)

Anonym sa...

Attans också....hon kom på nu att hon skulle till Lund i morgon o shoppa m Louise:( Så om du ej sagt något till honom så säg inget fall hon ej hinner med båda! Synd för hon hade tyckt det var kul:(

M sa...

:-) Vad är shoppa jämfört med en lekdag med Milo...billigare om inte annat;-) Kram Mie, som inte hunnit säja något.