torsdag, juni 28, 2012

Härlig sommardag - äntligen

Även på jobb kan man njuta av det fina väder vi haft idag. Jag och två kollegor körde till Råå hamn och åt lunch, satt på deras terass med havet strax utanför, fiskmåsar som skrek(fast på ett behagligt sätt) Bara en så enkel sak kan vara livskvalitet.

På hemvägen handlade jag lite mat. Kom hem och fixade med kvällsmaten, grillade färdigkryddat nötkött som jag köpt i affären, inte så väst gott. jag ska sluta köpa färdigkryddat kött för jag tycker ändå aldrig om smaken, bättre att göra kryddningen själv.

Efter maten tappade jag upp ett bad till Milo för han såg ut som en skitgris:)
Väl rentvagad så sate han sej i soffan för att se lite barnprogram, undertiden dammsög jag och fick plockat undan en del leksaker som flöt omkring här. Medans jag dammsög somnade Milo så det blev en lätt nattning idag:) skönt ibland!

Ett kettlebellpass på 35 minuter fick jag också med i kvällens sysslor och nu har jag även knackat in alla räkningar för denna månaden, skönt.


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Man SKA njuta i vardagen också, det är livet som passerar :-)
Härligt att åka iväg sådär och äta lunch. Jag tog mig tid och åt lunch själv idag när jag var iväg och shoppade sommarpresenter till de anställda... och jag njöt :-)

Jag gillar inte heller färdigkryddat kött, mycket bättre att krydda själv.

KRAM

Helen sa...

Verkligen en perfekt dag. Tänk att man kan uppskatta fiskmåsar.
Nä, jag har oxå ratat färdigkryddat. Läste nån gång att det ökar risken för bakterier när det hanteras så där. Vill helst krydda själv. Minns med fasa någon grillning jag var bjuden på där det serverades färdigkryddad grillad flintastek. Riktigt fördjävligt äckligt.

Väluppfostrad son som somnar själv så där.
Kanske ska kolla upp Herbalifes proteinpulver.

Ha en härlig helg nu
kram